Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δράμα για τη Βάνα Μπάρμπα: «Είναι τρομερό...»

"Τσακίζει κόκαλα" η ηθοποιός

3 Ιανουαρίου 2023 14:42
Δράμα για τη Βάνα Μπάρμπα: «Είναι τρομερό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

Η ηθοποιός μίλησε για τις μεγάλες απώλειες που έχει βιώσει, αλλά και την μητέρα της η οποία πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε πρόσφατα η Ελένη Φιλίνη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την διαμάχη της με την Βάνα Μπάρμπα, με τα οποία είχε μάλιστα φτάσει μέχρι και τις αίθουσες των δικαστηρίων.

«Η στεναχώρια του ότι χάθηκαν άνθρωποι που αγαπούσες και ήταν για σένα κομμάτι της ίδιας σου της ζωής… Δε θα αλλάξει ποτέ αυτό το συναίσθημα. Είναι μεγάλες οι απώλειες και πάντα, έχω εκεί ένα τραπεζάκι με όλες τις φωτογραφίες των ανθρώπων που έχασα. Χρόνο με τον χρόνο πληθαίνουν… Η αδερφή μου δεν έχει φύγει, είναι εκεί κοντά μου. Δε φεύγουν οι άνθρωποι που αγαπάμε.

Είναι άγριο να έχεις μια μητέρα η οποία μπορεί να σε κοιτάξει στα μάτια και να μη σε αναγνωρίσει. Είμαστε αρκετοί άνθρωποι που έχουμε τους γονείς μας με άνοια. Είναι τρομερό να βλέπεις τον άνθρωπο που σε γέννησε, να σε κοιτάει και να μη σε αναγνωρίζει. Η μητέρα μου απέκτησε άνοια μετά τον θάνατο της αδερφής μου. Δεν άντεξε τον πόνο. Τώρα με αναγνωρίζει πολύ λίγο» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα: «Δώστε λίγο χρόνο ρε γ@@@το»

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής Open Weekend. Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να εμφανιστεί στο πλατό ο εκνευρισμός της ήταν ευδιάκριτος. Παράλληλα, δείτε εδώ όταν η ηθοποιός τα είχε βάλει με την Έλενα Ακρίτα!

Αφορμή για την ενόχληση της ηθοποιού, όπως η ίδια αποκάλυψε, ήταν ο χρόνος που περίμενε μέχρι να εμφανιστεί και να ενημερώσει σχετικά με τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε στο πλατό επικρατούσε απόλυτη ησυχία, ο λόγος όπως η ίδια είπε ήταν οι φωνές που είχε βάλει προηγουμένως.

«Πάντως έχουμε πολλή ησυχία στο πλατό. Μην πεις» είπε αρχικά και συνέχισε αργότερα: «Μπορεί να θύμωσα λίγο μαζί σας αλλά δεν φταίει κανείς. Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες από εδώ κι από εκεί, πρέπει να δίνετε ουσία σε κομμάτια αλληλεγγύης κι αγάπης. Με θέλατε, αλλά αν δεν νευρίαζα ότι θέλω τόση καθαρή ώρα…».

Βάνα Μπάρμπα

Προς το τέλος, επανήλθε στο θέμα κι είπε: «Εγώ δεν πάω όπου να ‘ναι… Με ενόχλησε ο τρόπος μου μοιράσατε τους χρόνους. Για αυτό και φώναζα λίγο πριν. Δεν φταίνε τα παιδιά. Δώστε μας λίγο χρόνο ρε γ…ο να καλέσουμε τον κόσμο και να χρησιμοποιούμε την τηλεόραση.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share