Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα «έψαλλε» η Βάνα Μπάρμπα στην Έλενα Ακρίτα: «Δεν σώζει ούτε η ευφυΐα...» (photo)

«Είναι αληθινά στενάχωρο μια γυναίκα να...»

28 Ιουλίου 2022 14:59
Τα «έψαλλε» η Βάνα Μπάρμπα στην Έλενα Ακρίτα: «Δεν σώζει ούτε η ευφυΐα...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την Έλενα Ακρίτα τα «έβαλε» η Βάνα Μπάρμπα επειδή σχολίασε αρνητικά την εμφάνιση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου με κόκκινο φόρεμα στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου. Η ηθοποιός υπερασπίστηκε τη… θηλυκότητα και απέδωσε την κριτική στον φθόνο!

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

«Είναι αληθινά στενάχωρο μια γυναίκα να μιλά άσχημα και προσβλητικά σε μια άλλη γυναίκα.

Πόσο δε όταν η μία είναι δημοσιογράφος συγγραφέας με εξαιρετική πένα, ωραίο λόγο, χιούμορ, δηλώνει ευφυΐα και μόρφωση και η άλλη μια πολιτικός, ευρωβουλευτής, επίσης εξαιρετική, της ΝΔ που τόλμησε μέσα στη μιζέρια της σοβαροφάνειας που θέλει τις γυναίκες πολιτικούς μόνο με κοστούμια να αφήσει τη γυναικεία της πλευρά να βγει με ερωτισμό και τόλμη, αφού τόλμησε και έβαλε και κόκκινο φόρεμα, μια και αυτό είναι ιδίωμα μόνο των σταρς.

Αναφέρομαι στην κ. Ακρίτα που μας απογοήτευσε και στην κ. Ασημακοπούλου που τόλμησε σε μια δεξίωση να δείξει τη γυναικεία της πλευρά έστω και στη συγκεκριμένη δεξίωση.

Μπράβο κ. Ασημακοπούλου, ήσασταν καλύτερη και από την Julia Roberts, μην μασάτε.

Σπάστε τα δήθεν.

Αχ, κ. Ακρίτα, τελικά αυτή η κακή κριτική σας, έδειξε ότι δεν σας σώζει ούτε η ευφυΐα ούτε η παιδεία. Μείζον δε τούτου φθόνος».

«Αντί να σαπίζει ως κομπάρσα...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για το «κόψιμο» της Λατινοπούλου από τη ΝΔ

Σε ένα αιχμηρό σχόλιο προέβη η Έλενα Ακρίτα για το «κόψιμο» της Αφροδίτης Λατινοπούλου από τη ΝΔ, με αφορμή τα όσα είπε για την παρουσιάστρια του MEGA Δανάη Μπάρκα.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Η ΝΔ έκοψε τη κ. Λατινοπούλου απο τα ψηφοδέλτια της. Κατά την γνώμη μου, η ίδια αυτό ακριβώς επεδίωκε. Να διαδραματίσει, τώρα που είναι νέα, πιο ηγετικό ρόλο στο ακροδεξιό ακροατήριο που την ακολουθεί, αντί να σαπίζει ως κομπάρσα στα ορεινά έδρανα της Βουλής. Smart.»

Έλενα Ακρίτα για διαγραφή Αφροδίτης Λατινοπούλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share