Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Νέα Δημοκρατία: «Δεν θα είναι υποψήφια η Αφροδίτη Λατινοπούλου στις επόμενες εκλογές»

Αντίδραση μετά το σχόλιό της για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα!

16 Ιουνίου 2022 12:25
Νέα Δημοκρατία: «Δεν θα είναι υποψήφια η Αφροδίτη Λατινοπούλου στις επόμενες εκλογές»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αντίδραση και της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν τα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την παρουσιάστρια του MEGA Δανάη Μπάρκα.

Ο σάλος που ξέσπασε -για ακόμη μία φορά- με τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, τώρα για δημοσίευμα σχετικά με την εμφάνιση της παρουσιάστριας, Δανάης Μπάρκα, έφερε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Νέα Δημοκρατία: «Δεν θα είναι υποψήφια η Αφροδίτη Λατινοπούλου στις επόμενες εκλογές»

Σύμφωνα με πηγές του κυβερνώντος κόμματος, «η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε υπάρξει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

Ποια είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου;

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το τένις η οποία και διήρκησε πάνω από δέκα χρόνια.

Έχει δύο αδέρφια και όπως αναφέρει η ίδια στο site της: "Μεγάλωσα σε μια υπέροχη, τρίτεκνη, ένθεη, παραδοσιακή οικογένεια με πολλή αγάπη, αλλά και αυστηρούς κανόνες." Το 2009 μπαίνει στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, συνεχίζει να παίζει τένις, συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ενώ το 2013 ανοίγει Ακαδημία Τένις.

Το 2018 άρχισε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός και λίγο αργότερα έρχεται στη ζωή της και η πολιτική. Το Νοέμβριο του 2017, ορίστηκε Γραμματέας Επαρχιακού της ΟΝΝΕΔ. Το Φεβρουάριο του 2018 ξεκινά την καμπάνια "Macedonian products made in Greece” για να προωθήσει τα Ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα. Στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 ήταν υποψήφια Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί.

Κατά καιρούς οι αναρτήσεις της στα social media έχουν πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις, με τελευταία αυτή του Δημήτρη Παπαδημούλη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share