Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

"Κατακεραύνωση" για την Βάνα Μπάρμπα - "Ο Θεός και η ψυχή της..."

Σφοδρή επίθεση!

5 Δεκεμβρίου 2022 17:58
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε πρόσφατα η Ελένη Φιλίνη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την διαμάχη της με την Βάνα Μπάρμπα, με τα οποία είχε μάλιστα φτάσει μέχρι και τις αίθουσες των δικαστηρίων. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της Βάνας Μπάρμπα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλα συνέβησαν το 2018 όταν η τραγουδίστρια σε ένα βίντεο που δημιούργησε για την εκπομπή DOT είχε καυτηριάσει πρόσωπα των ημερών. Συγκεκριμένα ο τότε παρουσιαστής της εκπομπής είχε ρωτήσει τη Βάνα Μπάρμπα «Ποιο είναι το όνομά σας;» και εκείνη απάντησε «Ελένη Φιλίνη».

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για την ηλικία της, απάντησε: «Τώρα κοντεύω τα 63... Εχω κάνει δυο-τρεις πλαστικές! Όχι botox, ποτέ! Μόνο πλαστικές». Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε με τι ασχολείται και η Βάνα Μπάρμπα απάντησε: «Ήμουν παλιά σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ». «Τι κάνετε δηλαδή ακριβώς;» ρώτησε ξανά ο παρουσιαστής, με τη Βάνα Μπάρμπα να απαντάει: «Ε, ό,τι κάνουν οι πορνοστάρ! Εκδίδουν τον εαυτό τους, τι άλλο;».

Όλα τα παραπάνω, όπως ήταν αναμενόμενο, έκαναν την Ελένη Φιλίνη οργισμένη για αυτό και αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της Βάνας Μπάρμπα αλλά και των συντελεστών της εκπομπής. Η ίδια λοιπόν μίλησε στο περιοδικό για τις σχέσεις της σήμερα με τη Βάνα Μπάρμπα αλλά και για τους έρωτες που της έχουν «χρεώσει» κατά καιρούς.

Οι σχέσεις σήμερα Φιλίνη - Μπάρμπα

Μετά τη δικαστική διαμάχη που είχατε με τη Βάνα Μπάρμπα μιλήσατε ξανά;

Δεν υπήρχε λόγος να μιλήσουμε ξανά. Ζήτησε δημόσια συγγνώμη, απέσυρα τη μήνυση και τελείωσε. Ο Θεός και η ψυχή της. Δεν ξέρεις ο καθένας τι έχει μέσα του και τι κουβαλάει. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με κανέναν άνθρωπο.

Υπήρξατε σε δεσμό με τον Παύλο Εαυγγελόπουλο;

Μου χρέωσαν πολλούς δεσμούς με τους οποίους δεν είχα συναντηθεί καν. Είχαν πει ότι είχα σχέση και με τον Νίκο Γκάλη που δεν τον ήξερα καν. Με τον Παύλο ήμουν πολύ καλή φίλη. Τον αγαπώ πολύ και παίξαμε σε πολλές ταινίες μαζί.

'Κατακεραύνωση' για την Βάνα Μπάρμπα - 'Ο Θεός και η ψυχή της...'

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share