Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

«Στάζει μέλι» η Βάνα Μπάρμπα για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ήταν στενοχωρημένος και προβληματισμένος... Είναι πολλά τα βάρη» (Video)

«Χάρηκα που τον συνάντησα»

16 Νοεμβρίου 2022 12:01
«Στάζει μέλι» η Βάνα Μπάρμπα για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ήταν στενοχωρημένος και προβληματισμένος... Είναι πολλά τα βάρη» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάνα Μπάρμπα καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή του «MEGA», παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και φυσικά αναφέρθηκε και στη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Σαν Ελληνίδα πολίτης αυτό που ήθελα να κάνω πάντα και είχα ως όραμα ήταν να μπορούμε να εξάγουμε το πολιτιστικό μας κομμάτι παντού. Πιστεύω ότι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός έχει πολλά να δώσει κι αντί να βρισκόμαστε μόνο στα ελληνικά φεστιβάλ, που είναι εξαιρετικά, γιατί να μην έχουν περισσότερη δουλειά οι Έλληνες καλλιτέχνες μέσω των πρεσβειών, του απόδημου ελληνισμού, του υπουργείου Εξωτερικών και να τους φέρουμε σε επαφή αυτό που αγαπάει ο κόσμος σε μας; Δεν είναι μόνο η θάλασσα, ο ήλιος, η ομορφιά του τόπου μας. Είναι και ο πολιτισμός», είπε για τις σκέψεις της στην εξάπλωση του ελληνικού θεάτρου.

«Σκεφτήκαμε το εξής: Γιατί να μην ξεκινήσουμε το ίδιο πράγμα όπου υπάρχει πολιτισμός; Η πατρίδα μας έχει εξαιρετικό υλικό σε καλλιτέχνες», πρόσθεσε.

Η Βάνα Μπάρμπα περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από τη πολυσυζητημένη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ήρθε μετά από mail που έστειλε εκείνη στον πρωθυπουργό και προς έκπληξή της, την επόμενη ημέρα της είχε απαντήσει.

«Ήταν πολύ αποτελεσματικός και αυτό είναι προς τιμήν του. Χάρηκα που τον συνάντησα. Ήταν στενοχωρημένος, είναι πολλά τα βάρη. Παρά ταύτα μας άκουσε», σχολίασε.

Η Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό ν' ασχοληθεί με την πολιτική. «Δεν με έχει ανάγκη το ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ασχοληθώ με το κομμάτι των συναυλιών, των θεάτρων και των φιλανθρωπιών».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι για εκείνη το κεφάλαιο υποκριτική έχει κλείσει, τονίζοντας παράλληλα πως στην τηλεόραση επικρατεί ηλικιακός ρατσισμός.

«Έχει κλείσει το κεφάλαιο υποκριτική για μένα, γιατί δεν έχω την ανάγκη. Είμαι 56 χρονών, έζησα, χόρτασα. Εάν θα έκανα κάτι θα το έκανα ερασιτεχνικά, μόνο και μόνο για να προσφέρω».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share