Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

"Σταύρωσε" τον Λάκη Λαζόπουλο ο Μάρκος Σεφερλής - "Αν ο Λαζόπουλος δεν ξέρει τι κάνει..."

Κόλαφος ο ηθοποιός

9 Δεκεμβρίου 2022 10:26
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δήλωση που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για εκείνον σε συνέντευξή του είχε σχολιάσει ο Μάρκος Σεφερλής με μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ξέρω μόνο ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας. Δεν έχω μελετήσει, ούτε τον έχω δει ούτε στο θέατρο ούτε κάπου αλλού», είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η απάντηση που έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής

«Αν ο Λαζόπουλος δεν ξέρει τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής ύστερα από 32 χρόνια στο χώρο αυτό, με δύο δικά του θέατρα, από τα μεγαλύτερα της Ελλάδος, ένα καλοκαιρινό, το Δελφινάριο, κι ένα χειμερινό, το Περοκέ.

Με τηλεοπτικές εκπομπές σχεδόν όλη την εβδομάδα, με δύο θεατρικές παραστάσεις, διότι τώρα παίζεται και Σάββατο και Κυριακή θεατρική μου παράσταση στον ΑΝΤ1. Με παρουσιάσεις πρωινών εκπομπών, με τόσες εκπομπές που έχω κάνει τόσα χρόνια στην τηλεόραση, με 500 εκατομμύρια views στο Youtube και λίγα λέω, τι να πω; Οι θεατές, όμως, και όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε», είπε ο Μάρκος Σεφερλής στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών.

"Απασφάλισε" ο Λάκης Λαζόπουλος: "Ο Νταλάρας πρέπει να σκεφτεί..." - Ευθεία κρούση στον Γιώργο Νταλάρα

«Ο Νταλάρας πρέπει να αναρωτηθεί μόνος του τι κάνει. Κάνει συναυλίες αλληλεγγύης για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο κόσμος από το μνημόνιο που ψήφισε η γυναίκα του;»

Με τον τρόπο αυτό είχε σχολιάσει πριν κάποια χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος στο τηλεοπτικό «Τσαντίρι» τις επιθέσεις που είχε δεχτεί ο Γιώργος Νταλάρας από μερίδα του κόσμου. Με την ευκαιρία, δείτε τα συγκινητικά λόγια του Λάκη Λαζόπουλου για την Χαρούλα Αλεξίου.

«Δε γίνεται να φτάσεις σε σημείο να σε φυλάνε τα ΜΑΤ απέξω και να τραγουδάς μέσα "έβγαλε βρώμα η ιστορία και ξοφλήσαμε"! Μην τα λες τα τραγούδια αυτά! Έρχονται τα τραγούδια του και τον τιμωρούν», συνέχισε ο ηθοποιός.

Ντυμένος κατάδικος ο κ. Λαζόπουλος διευκρίνισε αρχικά γιατί «καθυστέρησε» μια εβδομάδα να σχολιάσει το θέμα: «Την προηγούμενη Τρίτη δεν ήθελα να αφήσω τα συναισθήματά μου να με παρασύρουν, επειδή δεν τρέφω εκτίμηση στον Νταλάρα», είπε.

Και κατέληξε: «Ο Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο! Εχουν πάρα πολλοί νεύρα με τον Νταλάρα, όχι με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του -είναι εξαιρετικός- αλλά με τον χαρακτήρα του. Η σχέση ενός ανθρώπου με το ταλέντο είναι η σχέση ενός ταχυδρόμου με το γράμμα που κουβαλάει. Μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια κακή είδηση και μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια καλή είδηση. Μακάρι ο καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει καλό γράμμα. Μακάρι ο χαρακτήρας να δένει με το ταλέντο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share