Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Μιμή Ντενίση: Aποκαλύπτει ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο

Τι εξομολογήθηκε;

28 Νοεμβρίου 2022 15:48
Κόλαφος η Μιμή Ντενίση: Aποκαλύπτει ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε γνωστό περιοδικό παραχωρήσει συνέντευξη η Μιμή Ντενίση και αποκάλυψε πώς είναι οι σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Λαζόπουλος για την προσωπική του ζωή.

Σε ότι αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο, ύστερα από τη συνάντηση και τη συμφιλίωσή σας πριν από δύο χρόνια σε θεατρική πρεμιέρα, υπάρχει περίπτωση να συνεργαστείτε στο μέλλον;

Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει στο μέλλον.

Είναι κάτι που έχετε συζητήσει;

Προς το παρόν, με τόση δουλειά που έχω, δεν προλαβαίνω να πάρω ρεπό. Όχι να κάνω συζητήσεις.

Ντενίση Λαζόπουλος

Έχεις πρεμιέρα στο θέατρο με την παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”. Τον έχεις καλέσει;

Γιατί να μην τον καλέσω; Δεν έχω καμία κόντρα με τον Λαζόπουλο.

Αυτό μπορεί να ισχύει τώρα. Δεν ίσχυε, όμως, το ίδιο και στο παρελθόν.

Εγώ ποτέ δεν είχα τίποτα με τον Λαζόπουλο. Ίσως αυτή η υποτιθέμενη κόντρα να άρεσε στα περιοδικά και στις εκπομπές. Έχουν τελειώσει αυτά προ πολλού. Θέλω να είναι καλά ο άνθρωπος και το ίδιο πιστεύω ότι επιθυμεί κι εκείνος για μένα..

«Με φόβισαν...»: Η Μιμή Ντενίση «τελείωσε» την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε 2 λέξεις

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε τόσο για την καριέρα της, όσο και για την συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε σε όλα όσα τη φόβισαν παρακολουθώντας την πορεία της εθνικής σταρ. Παράλληλα, «βόμβα» έπεσε με την αποκάλυψη για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Τζένη Καρέζη.

«Νομίζω ότι είδα κάποια πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν και που μετέπειτα μου έκαναν καλό. Είδα μια εξαιρετική ηθοποιό που τη θαύμαζα στις πρόβες πάρα πολύ, με απίστευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό, η οποία όταν μπήκε το κοινό, μαζεύτηκε και έκανε κάτι άλλο» είπε αρχικά.

«Το έργο δεν είχε τρομακτική επιτυχία, είχε πέσει και ο μεγάλος σεισμός τότε – το 1981 – οπότε αυτό που έβλεπα, τον φόβο μήπως αλλάξει η εικόνα της και δεν τη θέλει το κοινό, η καθημερινή ανησυχία για το αν είμαστε πρώτοι σε εισπράξεις, ήταν κάτι που με φόβισε και είναι πάντα στο μυαλό μου» σχολίασε η Μιμή Ντενίση.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share