Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

«Ήταν κι εκείνη θερμή με εμένα...»: Αποκαλυπτικός ο Λάκης Λαζόπουλος για τη σχέση του με τη Μαλβίνα Κάραλη

Τι ανέφερε πρώτη φορά για τη γνωστή δημοσιογράφο;

7 Δεκεμβρίου 2022 10:42
«Ήταν κι εκείνη θερμή με εμένα...»: Αποκαλυπτικός ο Λάκης Λαζόπουλος για τη σχέση του με τη Μαλβίνα Κάραλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν καιρό ο Σάκης Ρουβάς είχε κάνει ένα αφιέρωμα στη Μαλβίνα Κάραλη μέσα από την εκπομπή του «Idols» και είχε συζητήσει με ανθρώπους που έζησαν το άστρο της μεγάλης δημοσιογράφου, παρουσιάστριας και συγγραφέα, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2002, σε ηλικία 50 ετών. Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός εξήγησε πώς γνωρίστηκαν και τόνισε τα στοιχεία του χαρακτήρα της, που την βοήθησαν να κατακτήσει την κορυφή και να ξεχωρίσει. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

«Tη διάβαζα στα περιοδικά και τη γνώρισα λίγο πριν κάνει την εκπομπή στην τηλεόραση. Βρεθήκαμε τυχαία σε μία συνάντηση. Ήθελα πάντα να τη γνωρίσω και πήγα κατευθείαν πάνω της. Αμέσως κολλήσαμε, ήταν κι εκείνη θερμή με εμένα. Είχε τεράστια εσωτερική δύναμη και τσαμπουκά αληθινό. Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί. Ένιωσα ότι είμαστε δύο παίκτες. Καταλάβαινες από τα κείμενά της ότι έχει χιούμορ. Το γεγονός ότι οπτικοποίησε τη σάτιρα και μιλούσε η ίδια στο κοινό, ήταν κάτι νέο.

Το έκανε γυναίκα αυτό και το τονίζω. Ο πρώτος που σήκωσε ανάστημα στη χώρα, είναι γυναίκα. Η εξουσία δεν έχει κανένα χιούμορ και ποτέ δεν είχε. Της στοίχισε αυτό. Εκείνη ήταν αντισημιτική ας το πούμε, οπότε το σύστημα αυτό αντέδρασε και νομίζω ήταν η αιτία της απομάκρυνσής της. Ήταν μία γυναίκα με τεράστια δύναμη και τεράστια αντοχή. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να μάθεις να μην πληγώνεσαι κι εκείνη δεν το είχε μάθει αυτό» υπογράμμισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share