Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Έχω ζηλέψει από τον Νίκο Καρβέλα...» - Το μεγάλο παράπονο της Άννας Βίσση μετά το διαζύγιο

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας

6 Δεκεμβρίου 2022 08:16
«Έχω ζηλέψει από τον Νίκο Καρβέλα...» - Το μεγάλο παράπονο της Άννας Βίσση μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση θα είναι πάντοτε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια της showbiz μέσα στα χρόνια, με την τραγουδίστρια να εκφράζει τα... απωθημένα της από τον πρώην σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή καλλιτέχνιδα είχε μιλήσει στο «Mega Star» για το... παράπονο που έχει από την πλευρά του, αποκαλύπτοντας σε άλλη περίπτωση το λόγο του χωρισμού τους.

Η... ζήλεια στους άλλους καλλιτέχνες

Η ίδια παραδέχτηκε πως έχει μουσικά απωθημένα: «Ο Νίκος Καρβέλας έχει γράψει τραγούδια σε άλλους τραγουδιστές, που τα έχω ζηλέψει πάρα πολύ. Θα μπορούσα να τα πω με τον δικό μου τρόπο και σκέφτομαι αυτό το cover τραγουδιών του Νίκου που έχει γράψει σε άλλους τραγουδιστές».

«Έχω συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες, αλλά και θα σου ομολογήσω κάτι, χωρίς να ακουστεί σνομπ. Είναι καθαρά αλήθεια προς τον εαυτό μου. Ιδιαίτερα στο Hotel Ερμού δεν μου είναι εύκολο να καλέσω κάποιους ανθρώπους, γιατί ο κόσμος που έρχεται εκεί περιμένει να ακούσει πολλά πράγματα από εμένα και θα αδικήσω τον καλεσμένο μου και θα αδικηθούν κάποια τραγούδια που θέλω να τα πω και δεν μπορώ να τα πω. Έχω φτιάξει τον μικρό χώρο που είμαι μόνη μου και είναι αρκετό αυτό, αλλά σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορώ να κάνω, αλλά θέλω να είμαι αληθινή ως προς αυτό», είπε η Άννα Βίσση.

«Όλα με ενδιαφέρουν και ακούω πάρα πολλά. Ψάχνομαι μόνη μου, δεν πάω με τι παίζει σαν trend. Έχω ανακαλύψει κάποια ταλεντάκια κι έχω επικοινωνήσει μαζί τους!», αποκάλυψε.

Θα συμμετείχε η Άννα Βίσση σε μουσικό ριάλιτι στη θέση του coach; «Θα ήθελα να συμβεί και κάτι άλλο, αν θες πιο αγνό, πιο αθώο και να δούμε πλάσματα που παίζουν μουσική, όχι μόνο να τραγουδάνε. Θα πήγαινα ευχαρίστως! Η μουσική είναι ένας κόσμος τεράστιος και ελεύθερος. Πρέπει να γίνονται πολλά πράγματα. Η μουσική είναι τεράστιος κόσμος που όλα χωρούν και όλα παίζουν ρόλο στο πως θα σμίξουν όλα αυτά και θα φέρουν νέα μουσική», είπε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share