Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Άννα Βίσση: «Όταν γνώρισα τον Καρβέλα, δεν τον ήθελα καθόλου...» - Η ιστορία που έκανε την Αννίτα Πάνια να… κρυφτεί

Τι αποκάλυψε;

2 Δεκεμβρίου 2022 16:51
Άννα Βίσση: «Όταν γνώρισα τον Καρβέλα, δεν τον ήθελα καθόλου...» - Η ιστορία που έκανε την Αννίτα Πάνια να… κρυφτεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια πριν καιρό υποδέχτηκε την Άννα Βίσση σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, καθώς τα είπαν όλα «Ανοιχτά». Παράλληλα, αυτή ήταν η άγνωστή σχέση της τραγουδίστριας μετά το διαζύγιο από τον Καρβέλα.

Η τραγουδίστρια, τελείως έξω από τα καθιερωμένα, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για την καρμική της σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, για τους άλλους έρωτες, για τους άντρες, για τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για το διαδικτυακό bullying που έχει δεχτεί.

«Τον Καρβέλα τον γνώρισα όταν ήταν 30 ετών. Τι να πρωτοπώ για τον Νίκο. Τον αγαπάμε πολύ και έχουμε γελάσει πολύ μαζί. Όταν ήταν ερωτευμένος μαζί σου, μου μιλούσε για το πώς ερχότανε να σε πάρει από το κανάλι. Η σχέση μου μαζί του χωρίζεται σε δεκαετίες. Η πρώτη ήταν όταν τον γνώρισα, δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ…. μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα» είπε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε την εποχή του γάμου της. «Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το '84 και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή, στο τραγούδι, στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Άννα Βίσση έλαβε ένα γράμμα από τον Νίκο Καρβέλα, το οποίο προκάλεσε την έντονη συγκίνησή της. «Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Χτες το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί, τη γλώσσα μου να ριγήσει και τη μύτη μου ν' αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω» ανέφερε το γράμμα. «Η σχέση μας δεν έχει τελειώσει ολόκληρη, έχει τελειώσει η… αφή. Όλο το υπόλοιπο που περάσαμε μαζί, μου έμαθε πολλά. Κάποιος έρχεται στη ζωή να σου τα μάθει όλα αυτά» σχολίασε με δάκρυα στα μάτια η τραγουδίστρια.

Από την άλλη, η Αννίτα Πάνια θυμήθηκε τον γάμο της. «Στον γάμο με τον Καρβέλα, ένιωθα ότι περισσότερο παντρευόσουν εσύ παρά εγώ. Τραγούδαγες, χαιρόσουν. Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου με όλο αυτό που συνέβαινε δίπλα μου. Αισθανόμουν τόσο κομπλεξικά και χάλια με όλο αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι γίνεται όλο αυτό για να περάσουν οι άλλοι καλά, εκτός από εμένα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share