Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ίδιος ο Νίκος Καρβέλας: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του με την Έλενα Φερεντίνου (photo)

Κουκλάκι!

7 Δεκεμβρίου 2022 12:47
Ίδιος ο Νίκος Καρβέλας: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του με την Έλενα Φερεντίνου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα υπέροχο αγοράκι καλωσόρισαν πριν από 8 μήνες ο Νίκος Καρβέλας και η αγαπημένη του, Έλενα Φερεντίνου.

Το ζευγάρι κρατά τις αποστάσεις του από τα μίντια και γι΄αυτό επιλέγει με προσοχή τι μοιράζεται στα social media.

Αυτή τη φορά η Έλενα έκανε μία εξαίρεση δημοσιεύοντας για πρώτη φορά το χαριτωμένο μουτράκι του γιου της. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια για την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί του Καρβέλα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Καρβέλας κάθεται στο πιάνο έχοντας στην αγκαλιά του το μικρό τους αγγελούδι.

«Οι αγάπες της ζωής μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της

Έκαναν τη διαθήκη τους μόλις η Σοφία έκλεισε τα 39: Αυτή την τεράστια περιουσία θα πάρει από Νίκο Καρβέλα και Άννα Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα είναι το βλαστάρι του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, ο λόγος που έχουν να υπερηφανεύονται για το γάμο τους και το πρόσωπο που τους ενώνει, καθώς και οι δύο γονείς της, της έχουν ιδιαίτερη λατρεία.

Η Σοφία, μάλιστα, έκλεισε εσχάτως τα 39 της χρόνια και όλοι ήταν παρόντες στο πάρτι της από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Οι γονείς της, μάλιστα, έκαναν τις δικές τους σκέψεις και... συσκέψεις, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν το τι θα κληροδοτήσουν στην κόρη τους.

Αυτά θα πάρει από τους δύο γονείς της η Σοφία

Για τον Καρβέλα, βέβαια, δεν είναι και το μόνο του παιδί. Ο ίδιος, άλλωστε, πρόσφατα έγινε πατέρας από την νυν σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου, ενώ υπάρχει και ο γιος του, Ανδρέας, από το γάμο με την Αννίτα Πάνια, κάτι που σημαίνει πως η περιουσία του θα μοιραστεί ανάμεσα στα τρία παιδιά.

Το «Yes Magazine», πάντως, αναφέρει με ανάλυση το ποια θα είναι τα περιουσιακά στοιχεία, που λαμβάνει από τη διαθήκη των δύο γονέων της η Σοφία Καρβέλα, αν και είναι βέβαιο πως θα λάβει τα πάντα από την Άννα Βίσση, που άλλο παιδί δεν έχει εκτός από εκείνη, κάτι που φυσικά συνεπάγεται πως μια σπουδαία περιουσία την περιμένει.

Yes Magazine διαθήκη Καρβέλα και Βίσση για Σοφία

Ο Νίκος και η Άννα, βέβαια, παραμένουν ακμαιότατοι και περνούν υπέροχες στιγμές με την κόρη τους, ωστόσο θέλουν να έχουν τα πάντα τακτοποιημένα και εξασφαλισμένα, κάτι που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, εγγυώμενοι το μέλλον της Σοφίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share