Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Δεν το έμαθε ποτέ κανείς: Αυτός ήταν ο άντρας που μοιράστηκε η Αθηνά Οικονομάκου με την Εβελίνα Παπούλια (photo)

Αποκάλυψη 14 χρόνια μετά - Με ποιον είχαν...σχέση;

28 Νοεμβρίου 2022 10:41
Δεν το έμαθε ποτέ κανείς: Αυτός ήταν ο άντρας που μοιράστηκε η Αθηνά Οικονομάκου με την Εβελίνα Παπούλια (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εβελίνα Παπούλια με την Αθηνά Οικονομάκου είναι δύο από τις πιο γνωστές ηθοποιούς και μάλιστα είναι αρκετά αγαπητές στον κόσμο.

Τα προσωπικά και των δύο έχουν έρθει κατά καιρούς στη δημοσιότητα, ενώ οι σχέσεις τους έπαιζαν πάντα στα tabloids με βαρύγδουπους τίτλους. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο κουνιάδος της Αθηνάς Οικονομάκου.

Παρ' όλα αυτά, οι δύο ηθοποιοί έχουν κάτι κοινό, καθώς έχουν μοιραστεί τον ίδιο άντρα, γεγονός που είναι άγνωστο στους περισσότερους.

Πλέον, η Εβελίνα Παπούλια και η Αθηνά Οικονομάκου βιώνουν την απόλυτη ευτυχία στα προσωπικά τους, καθώς η πρώτη είναι σε σχέση εδώ και επτά χρόνια και μάλιστα με τον σύντροφό της, όπως έχει δηλώσει η ίδια «γνωρίζονται από μωρά».

 Αθηνά Οικονομάκου Εβελίνα Παπούλια

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός είχε αναφέρει: «Η μαμά του με τη μαμά μου ήταν κολλητές φίλες κι εμείς έχουμε μεγαλώσει μαζί. Η αδελφή του είναι κολλητή μου. Δεν κάναμε παρέα, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση γιατί μεγαλώσαμε μαζί, αλλά δεν κάναμε παρέα γιατί ήταν πιο μεγάλος από μένα. Υπήρχε ένας θαυμασμός και από τις δύο πλευρές. Έσκασε τελείως περίεργα. Δεν θα γινόταν νωρίτερα, γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Σταύρο πιο μικρή. Είναι πιο κλασικός άντρας. Εγώ είμαι πολύ φευγάτη. Πολύ εγωιστές και οι δύο, δεν θα μπορούσαμε να δέσουμε. Τώρα είναι αλλιώς».

Παράλληλα, η Αθηνά Οικονομάκου χαίρεται την όμορφη οικογένεια της στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου και των δύο της παιδιών.

Αυτός ήταν ο άντρας που μοιράστηκε η Αθηνά Οικονομάκου με την Εβελίνα Παπούλια

Το μακρινό 2008 η Αθηνά Οικονομάκου είχε μοιραστεί τον ίδιο άντρα με την Εβελίνα Παπούλια, για χάρη της σειράς «Αληθινοί έρωτες» και πιο συγκεκριμένα για το επεισόδιο «Το θηρίο στο κλουβί» που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Μάλιστα, τότε υποδύονταν μάνα και κόρη που είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα, ο οποίος της κοροίδευε.

Ποιος ήταν όμως το «μήλον της έριδος»; Ο λόγος για τον ηθοποιό, Κωνσταντίνο Φάμη, ο οποίος είχε βάλει σε μεγάλους μπελάδες και τις δύο.

Κωνσταντίνος Φάμης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share