Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Θυμάστε τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Φάμη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα (photos)

Με τι ασχολείται;

27 Νοεμβρίου 2022 13:10
Θυμάστε τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Φάμη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Φάμης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής σχολής του «Πειραϊκού Συνδέσμου». Παράλληλα με την υποκριτική παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής με το Νίκο Παναγιωτόπουλο καθώς επίσης και μαθήματα σύγχρονου χορού και tango.

Έχει συνεργαστεί με το Αμφι-Θέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου, αλλά έχει κάνει και τηλεοπτικές εμφανίσεις σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Η Πολυκατοικία», «Αληθινοί έρωτες», «Της αγάπης μαχαιριά» κλπ. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Μαίρη Βλουτή.

Ο ίδιος είχε πάντα ένα νεανικό παρουσιαστικό, που τον έκανε να μικροδείχνει. Ωστόσο τα χρόνια πέρασαν και η αλλαγή πλέον στην εμφάνισή του είναι εμφανής. Πιο ώριμος και με γκρίζους κροτάφους, ο ίδιος εξακολουθεί να εργάζεται ως ηθοποιός, αλλά και ως σκηνοθέτης.

Κωνσταντίνος Φάμης σήμερα

Γι' αυτή του την απόφαση ο Κωνσταντίνος Φάμης είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι απ’ τα πρώτα χρόνια που δούλευα ως ηθοποιός, υπήρχε στο μυαλό μου η επιθυμία να σκηνοθετήσω κάποια στιγμή. Να έχω δηλαδή όλη την ευθύνη της αφήγησης μιας ιστορίας. Αλλά δεν το αποφάσιζα, διότι ένιωθα ότι δεν ήμουν ώριμος για κάτι τέτοιο. Τελικά διαπιστώνω ότι η ιδιότητα του σκηνοθέτη ήρθε κάπως «μαλακά» στο δρόμο μου.

Ανέλαβα την επανάληψη της σκηνοθεσίας του Νικηφόρου Νανέρη για τους «Βρυκόλακες» που είχαμε κάνει, σκηνοθέτησα μια δική μου παράσταση κι έτσι σιγά σιγά ήρθε και κάτι μεγάλο. Το «Tango Vs Flamenco» τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο»

Παράλληλα, λόγω της ανασφάλειας του επαγγέλματός του ηθοποιού, ο ίδιος είχε μιλήσει για το αν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει δουλειά.

Κωνσταντίνος φάμης πώς είναι σήμερα

«Όπως όλοι μας φαντάζομαι, το σκέφτηκα κι εγώ, ίσως σε κάποια στιγμή αδυναμίας. Αλλά όπως το σκέφτηκα, έτσι το ξεσκέφτηκα. Αγαπώ τη δουλειά μου και δεν μπορώ να με δω έξω απ’ αυτήν. Για τον λόγο αυτόν προσπαθώ να δημιουργώ επιπλέον συνθήκες εργασίας μέσα σε αυτόν τον χώρο.

Κάνω δικές μου παραστάσεις, θεατρικές και μουσικές. Επιλέγω εξαιρετικούς συνεργάτες και «τρέχω» μόνος μου αυτές τις παραγωγές. Αυτό έχει ένα μεγάλο κέρδος διότι μαθαίνω όλα τα πόστα αυτής της δουλειάς»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share