Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη: Έτσι ήταν η Πόπη Τσαπανίδου στα 16 της (Video)

Από τις πιο όμορφες της τηλεόρασης

26 Νοεμβρίου 2022 18:51
Αγνώριστη: Έτσι ήταν η Πόπη Τσαπανίδου στα 16 της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε μέρα μας κρατάει συντροφιά μέσα από την τηλεόραση, ωστόσο πόσοι θα αναγνώριζαν την Πόπη Τσαπανίδου στα 16 της;

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ευτύχης Μανωλαράκης: Αυτός ήταν ο σύζυγος της Πόπης Τσαπανίδου που πέθανε - Η δουλειά που έκανε

Τώρα μπορείς, αφού το ΦΜ Live ανακάλυψε πριν χρόνια ένα βίντεο που είχε προβληθεί στην εκπομπή “Ο κόσμος ανάποδα” στο οποίο είδαμε την Πόπη Τσαπανίδου πίσω από το μικρόφωνο να παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Αντώνη Τάσου.

Όμως η Πόπη Τσαπανίδου δεν έχει ταλέντο μόνο στην παρουσίαση! Θυμάσαι τη συμμετοχή της στο πολύ πετυχημένο σίριαλ του Mega «Δύο Ξένοι»; Αν, όχι θα τη δεις στο βίντεο μαζί με τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ Βερολίνου με την ταινία «Το μικρό Ψάρι». Μέσα σε όλα όσα έχει κάνει στην τηλεόραση η Πόπη Τσαπανίδου υπάρχει και η παρουσίαση του Ελληνικού τελικού της Eurovision τη χρονιά που μας εκπροσώπησε η Μαντώ, ενώ έχει παρουσιάσει life style εκπομπή στην ΕΡΤ μαζί με τη Ρίκα Βαγιάνη! Η ενημέρωση μπαίνει ξανά στη ζωή της και η Πόπη Τσαπανίδου κάνει αυτό που ξέρει καλά μέσα από Star. Και επειδή η ενημέρωση είναι δύσκολη έχουν υπάρξει κάποιες στιγμές που η παρουσιάστρια έχει βγει εκτός εαυτού, όπως όταν συναντήθηκε με τον Πάνο Καμμένο.

Και για αυτό το περιστατικό η Πόπη Τσαπανίδου είπε στο ΦΜ Live, όταν τη ρώτησαν ο Φώτης και η Μαρία αν έχει ξαναμιλήσει μαζί του: «Έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο για ένα άλλο θέμα δύο φορές. Το αφήσαμε στο κενό, στο φλου. Τηλεοπτικά δεν νομίζω ότι ξαναέρχεται. Δηλαδή, αν ξανάρθει σε εκπομπή μου ο Καμμένος θα πρέπει να το συζητήσουμε το θέμα από εκεί που το αφήσαμε. Εγώ δεν το ξεχνάω».

Πόπη Τσαπανίδου: Η πρώτη της εμφάνιση στα 16

Αλλά το μεγαλύτερο ταλέντο της Πόπης Τσαπανίδου είναι αυτό της μαμάς, αφού η παρουσιάστρια είναι μητέρα τριών κοριτσιών και στο βίντεο που προβλήθηκε σήμερα στο ΦΜ live μπορείς να δεις ωραίες στιγμές με τις κόρες της.

Θα τον ήθελαν όλες: Αυτός είναι ο κούκλος γαμπρός της Πόπης Τσαπανίδου (photos)

Η Πόπη Τσαπανίδου βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία έπειτα από τον ερχομό του εγγονού της.

Η γνωστή δημοσιογράφος μπορεί να πέρασε δύσκολα χρόνια στο ξεκίνημά της, ωστόσο δεν έχασε την πίστη της και κατάφερε να μεγαλώσει μόνη της τρεις κόρες της μετά την τραγική απώλεια του συζύγου της.

Η μία από τις δίδυμες κόρες της, Μαρίνα, που ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ γέννησε πριν λίγους μήνες ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο έχει ξετρελάνει τη δημοσιογράφο.

Ο σύντροφος της ονομάζεται Βιτόριο και έχει καταγωγή από την Ιταλία. Όπως θα δείτε και εσείς είναι ένας κούκλος!

Δείτε φωτογραφίες του:

γαμπρός Πόπης Τσαπανίδου

Vittorio Gargiulo Morelli κόρη Πόπης Τσαπανίδου

Δε θα το πιστεύετε: Αυτό είναι το αληθινό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες στον χώρο της ενημέρωσης, έχοντας καταγράψει… τα δικά της χιλιόμετρα, με την ίδια τον τελευταίο καιρό να αποτελεί το βασικό πρόσωπο για το Open, όπου βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη με μια διαφορετική καταγωγή, αρχίζοντας να δουλεύει από την ηλικία των 16 στην εφημερίδα «Μακεδονία», για να περάσει στη συνέχεια από πολλά πόστα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Κι όμως: Αυτό είναι το όνομά της

Σήμερα, εκτός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, την ακούμε και στο σταθμό Μουσικός 98,6, στον οποίο παρουσιάζει εκπομπή εδώ και αρκετά χρόνια, καλημερίζοντάς μας με το χαμόγελο και το μπρίο της κάθε πρωί.

Πώς ξεκίνησε, όμως; Το πραγματικό όνομά της, ενδεχομένως, δεν είναι αυτό που θα περιμένετε. Συγκεκριμένα, το βαπτιστικό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου είναι Παρθένα, σε αντίθεση με αυτό που ίσως φανταζόσασταν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share