Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Δεν χρειάζεται καν τεστ dna: Η απίστευτη ομοιότητα του Μάρκου Σεφερλή με το γιο του, Χάρη - Η φωτογραφία από το παρελθόν που το επιβεβαιώνει

Μοιάζουν εκπληκτικά!

26 Νοεμβρίου 2022 12:42
Δεν χρειάζεται καν τεστ dna: Η απίστευτη ομοιότητα του Μάρκου Σεφερλή με το γιο του, Χάρη - Η φωτογραφία από το παρελθόν που το επιβεβαιώνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1968 στην Κόρινθο. Είναι Έλληνας κωμικός ηθοποιός με συμμετοχές στην τηλεόραση, κωμικές εκπομπές και σειρές, αλλά και επιθεωρήσεις και θεατρικές παραστάσεις.

Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του Σωτήρης Σεφερλής, πέθανε το 2004. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή. Με την ευκαιρία, δείτε πώς ήταν η Έλενα Τσαβαλιά πριν τη γνωριμία της με τον ηθοποιό.

Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα, από όπου αποφοίτησε με Άριστα.

Ο Μάρκος Σεφερλής υπήρξε παντρεμένος για αρκετά χρόνια με την ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου, με το ζευγάρι να χωρίζει το 2003. Στις 3 Σεπτεμβρίου 2009 παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό Έλενα Τσαβαλιά.

Ο γιος τους, Χάρης, γεννήθηκε στις 28 Μαΐου το 2004 και πλέον στα 18 του αρχίζει να χαράζει το δικό του μονοπάτι.

Έλενα Τσαβαλία Έγκυος

Η γνωριμία του Μάρκου Σερφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά

Το ζευγάρι αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής. «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», είχε δηλώσει η Έλενα γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είχε πει:

«Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είχαν πει λέγοντας στη συνέχεια: «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», είχε δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά είχε αναφέρει πως ο Μάρκος προχώρησε αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.

Η απίστευτη ομοιότητα του Μάρκου Σεφερλή στα νιάτα του με το γιο του, Χάρη

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να νομίζουμε πως ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά να μη μοιάζει με κανέναν από τους γονείς του, ωστόσο μία φωτογραφία από τα νιάτα του γνωστού ηθοποιού μας...τρέλανε.

Ο Χάρης Σεφερλής είναι...φωτοτυπία του πατέρα του όταν εκείνος ήταν έφηβος.

Δείτε τη φωτογραφία

Χάρης και Μάρκος Σεφερλής

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share