Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

«Μαύρο» δάκρυ για την Έλενα Τσαβαλιά: «Όταν ήμουν έγκυος στον Χάρη...» - Το ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή

Τι αποκάλυψε;

25 Νοεμβρίου 2022 09:33
«Μαύρο» δάκρυ για την Έλενα Τσαβαλιά: «Όταν ήμουν έγκυος στον Χάρη...» - Το ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έχουν μιλήσει αρκετές φορές για περιστατικά, που τους έχουν σημαδέψει, μην έχοντας κανένα πρόβλημα να αναφερθούν με αφοπλιστικό τρόπο στα σενάρια χωρισμού ή προβλημάτων στο γάμο τους.

Οι δυο τους είχαν δώσει συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και είχαν σχολιάσει ακόμη και τον παράγοντα... της ζηλοτυπίας, με την ηθοποιό να διηγείται ένα ενδιαφέρον περιστατικό.

Το... αδιανόητο περιστατικό που έφερε τη ζήλεια και τον καβγά

Έλενα, αληθεύει ότι λίγο έλειψε να υπάρξει άσχημος καβγάς ανάμεσα σε σένα και μια θαυμάστρια του Μάρκου που τον φλέρταρε μπροστά στα μάτια σου;

Έλενα: Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε συμβεί όταν ήμουν έγκυος στον Χάρη, οπότε ήταν και οι ορμόνες μου στο κόκκινο. Αλλά και η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν παραπάνω προκλητική από ό,τι έπρεπε.. Και παρόλο που της είπαν ότι απέναντι είναι η γυναίκα του και ότι θα έπρεπε να φέρεται πιο κόσμια, εκείνη συνέχισε να τον διεκδικεί. Δεν ανέχομαι ούτε να με προσβάλλουν ούτε να με αγνοούν και έτσι… έκανα αισθητή την παρουσία μου.

Εσύ, Μάρκο, έχεις κάνει σκηνές ζηλοτυπίας;

Μάρκος: Όχι. Διαβάζω σχόλια στα social media που γράφουν πόσο ωραία γυναίκα είναι, αλλά η ίδια δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να τη ζηλέψω. Δεν την έχω πιάσει ποτέ να είναι λάθος, ούτε έχω αισθανθεί ποτέ αυτό που λέμε το «τσίμπημα της ζήλιας». Ίσα ίσα, αν πάμε κάπου έξω και δω ότι τη θαυμάζουν, θα χαρώ γιατί είναι ωραίο να συνοδεύεις μια όμορφη γυναίκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share