Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Ρένια Λουιζίδου: «Φρίκαρα με τα νεύρα του Πέτρου Φιλιππίδη...»

Τι αποκάλυψε;

21 Νοεμβρίου 2022 08:40
«Βόμβα» από Ρένια Λουιζίδου: «Φρίκαρα με τα νεύρα του Πέτρου Φιλιππίδη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε πριν καιρό καλεσμένη στην εκπομπή Τετ – α – Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξήγησε τον λόγο που εδώ και μια εικοσαετία δεν έχει επιλέξει να συνεργαστεί μαζί του. Ένα απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο Happy Day. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τον Γιάννη Μπέζο.

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, η Ρένια Λουϊζίδου είπε: «Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου στη φυλακή είναι θλιβερό. Είτε αθώος είτε ένοχος, είναι θλιβερό να σκέφτομαι τον Πέτρο στη φυλακή. Από εκεί και πέρα, αυτό τι σημαίνει; Για οποιονδήποτε άκουγα ότι είναι στη φυλακή θα ήταν θλιβερό. Είχα ξεκινήσει μαζί και ήταν ένας ταλαντούχος άνθρωπος με ένα εκρηκτικό ταμπεραμέντο. Μέχρι εκεί…».

Σχετικά με το γεγονός ότι δεν συνεργάστηκε μαζί του, η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν είναι τυχαίο το ότι δεν συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη τα τελευταία 20 χρόνια, αν σου λέει κάτι αυτό. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος. Τώρα που κάποιοι άνθρωποι βρήκαν το θάρρος να εκτεθούν, πρέπει να επιμένουμε στο ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν κάποια υπέρβαση. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που έκαναν. Είναι μια κατάσταση που μας πήρε όλους μαζί από κάτω… Ότι η δουλειά είναι σκληρή και λέγονται σκληρά πράγματα από τους σκηνοθέτες…».

Και κατέληξε, αποκαλύπτοντας τι δεν άντεχε στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Εγώ δεν πρόλαβα να δω από τον Πέτρο πιο ακραία πράγματα, αυτά δηλαδή για τα οποία δικάζεται. Εγώ δεν άντεχα όμως, φρίκαρα με τα νεύρα που είχε. Δεν μπορώ να δουλέψω με τέτοιες εντάσεις, δεν αποδίδω. Από μία ηλικία και μετά είναι και θέμα αξιοπρέπειας».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share