Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Σε απόγνωση η Αθηνά Οικονομάκου - «Η κούραση έχει χτυπήσει κόκκινο»

Την έκανε να αναβάλλει τις υποχρεώσεις της

7 Νοεμβρίου 2022 18:44
Σε απόγνωση η Αθηνά Οικονομάκου - «Η κούραση έχει χτυπήσει κόκκινο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δύσκολη μέρα φαίνεται πως είχε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ενημέρωσε για την αδιαθεσία και τον πονόλαιμο που είχε ως αποτέλεσμα να αναβάλει τις υποχρεώσεις ολόκληρης της ημέρας.

Η γνωστή ηθοποιός κάνοντας αρχικά ένα story για το instagram μέσα από το αυτοκίνητό της ανέφερε: «Όταν η κούραση έχει χτυπήσει κόκκινο και ξεκινάει και ο πονόλαιμος. Και έχεις κανονίσει και να βγεις το βράδυ», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε επίσης: Ένα παλάτι μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας με κήπο που θα ήθελε κάθε παιδί: Αυτή είναι η σπιταρόνα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου (photos)

Λίγες ώρες μετά, η Αθηνά Οικονομάκου με νέα ανάρτηση στο instagram ενημέρωσε όσους ενδιαφέρθηκαν να της στείλουν μήνυμα: «Από το μεσημέρι σπίτι και ξεκούραση, άκυρη η πρόβα, άκυρη και η έξοδος φυσικά. Είμαι αρκετά καλύτερα όμως. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας», έγραψε η ηθοποιός η οποία δεν παρευρέθηκε στην πρόβα της για την παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό» η οποία τον επόμενο μήνα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Παλλάς.

«Μαλλί με μαλλί»: Χαμός στο διαδίκτυο με το απαγορευμένο βίντεο από τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου!

Πάμε πίσω στον Οκτώβριο του 2018 όταν η Αθηνά Οικονομάκου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το χαρμόσυνο γεγονός πραγματοποιήθηκε στην Μύκονο και στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του καλούς της.

Το «παρών» σε αυτή την ξεχωριστή μέρα του ζευγαριού, έδωσαν συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz. Όμως, την λαμπερή μέρα της Αθηνάς Οικονομάκου επισκιάζει ένα απαγορευμένο βίντεο από την μέρα του γάμου της.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Αθηνά Οικονομάκου ήταν πολύ χαρούμενη δίπλα στους αγαπημένους της ανθρώπους και όπως φαίνεται τα έτσουξε λίγο παραπάνω.

Για δείτε το βίντεο που θέλει να "εξαφανίσει" η αγαπημένη ηθοποιός!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share