Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ένα παλάτι μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας με κήπο που θα ήθελε κάθε παιδί: Αυτή είναι η σπιταρόνα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου (photos)

Πραγματικά υπέροχο!

2 Νοεμβρίου 2022 20:27
Ένα παλάτι μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας με κήπο που θα ήθελε κάθε παιδί: Αυτή είναι η σπιταρόνα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να έχουν δημιουργήσει το δικό τους... αρχοντικό όχι μακριά από το κέντρο της Αθήνας για την οικογένειά τους.

Οι δυο τους διατηρούν μία εντυπωσιακή κατοικία στην Κηφισιά, όπου στεγάζουν τον έρωτά τους και την οικογενειακή τους ευτυχία με τα δυο τους παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Το υπέροχο σπιτικό και η ιδιαιτερότητα στον κήπο

Αρκετά συχνά, μέσα από βίντεο και φωτογραφίες, η Αθηνά δείχνει διάφορες γωνιές του σπιτιού εντυπωσιάζοντας τους followerς της.

Μinimal, σε αποχρώσεις του γκρι και του λευκού, με ξύλινα πατώματα, ιδιαίτερα διακοσμητικά κομμάτια και αρκετά φυτά, μοιάζει σαν να έχει ξεπροβάλλει από σελίδες περιοδικού.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, που μίλησε και για την πιθανότητα ενός τρίτου παιδιού, έχει παρουσιάσει μία φωτογραφία από τον εντυπωσιακό, καταπράσινο κήπο τους.

Όπως βλέπετε στο εν λόγω Instastory της Αθηνάς Οικονομάκου, η ίδια και ο σύζυγός της έχουν μετατρέψει τον κήπο τους σε παιδική χαρά για τα μικρά τους αγγελούδια, τα οποία αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Κήπος Οικονομάκου και Μιχόπουλου

Συγκεκριμένα, έχουν τοποθετήσει ένα τέρμα ποδοσφαίρου αλλά και μία μπασκέτα στο γρασίδι, ενώ διακρίνουμε πολλές μπάλες και ένα ιδιαίτερο αυτοκινητάκι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share