Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Η άγνωστη τραγωδία που έζησαν Τόλης Βοσκόπουλος και Άντζελα Γκερέκου - Η απώλεια που τους «τσάκισε»

Δεν ήξερε κανείς τις σχέσεις τους μέχρι σήμερα

31 Οκτωβρίου 2022 13:27
Η άγνωστη τραγωδία που έζησαν Τόλης Βοσκόπουλος και Άντζελα Γκερέκου - Η απώλεια που τους «τσάκισε»
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε «βυθιστεί» στο πένθος μετά από μια μεγάλη απώλεια ενός κοντινού του φίλου και γνωστού ηθοποιού. Όπως ήταν φυσικό η Άντζελα Γκερέκου είχε σταθεί «βράχος» στο πλευρό του. Με την ευκαιρία δείτε το κρυφό δώρο που άφησε ο τραγουδιστής στην κόρη του μετά θάνατον.

Ο λόγος για τον Μίμη Θειόπουλο, ο οποίος είχε γεννηθεί το 1927. Ερμήνευε πάντα πολύ μικρούς ρόλους στις ταινίες που συμμετείχε, ενώ στις βιντεοταινίες έπαιζε περισσότερο.

Ήταν πετυχημένος στιχουργός και συνδέθηκε πολύ με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αφού ήταν αυτός που έγραψε τους στίχους στις μεγάλες του επιτυχίες ”Πριν χαθεί το όνειρό μας”, ”Αποκοιμήθηκα”,, ”Οι αναμνήσεις” κλπ, ενώ συνεργάστηκε με μεγάλους συνθέτες, όπως με τους Χατζηνάσιο, Ζαμπέτα, Κατσαρό, Παπαδημητρίου, Νικολόπουλο κλπ.

Μίμης θειόπουλος τόλης βοσκόπουλος

Στις 8 Απριλίου 2010 άφησε την τελευταία του πνοή, αφού τον παρέσυρε μια μηχανή στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ξέσπασμα της κόρης Τόλη Βοσκόπουλου και Άντζελας Γκερέκου: «Βρίσκω λάθος να μην...»

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου είχε κάνει το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό Hello λίγο καιρό πριν πεθάνει ο πατέρας της. Εκεί είχε μιλήσει για όλα, τις σπουδές της στην Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις όπως και ότι παρακολουθεί μαθήματα ορθοφωνίας.

Δείτε επίσης: Πολύ πριν από Γκερέκου, Λάσκαρη και Μαρινέλλα: Η σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με κορυφαία ηθοποιό που κανείς δε θυμάται (photo)

«Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίζει κάποιος εμένα, γνωρίζει τη Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα» ανέφερε στη συνέντευξή της η Μαρία Βοσκοπούλου.

Και συνεχίζοντας εξήγησε ότι της αρέσει που ο κόσμος αγαπάει τον πατέρα της όμως τόνισε ότι είναι εύκολο όλοι να έχουν άποψη για την οικογένειά της ακόμα κι αν δεν την γνωρίζουν προσωπικά.

αντζελα-γκερεκου-κορη-τολη-βοσκοπουλου-18-10

«Έχει και καλές και δύσκολες στιγμές αλλά εμένα αυτό ήταν το περιβάλλον μου, η ζωή μου, ήταν το φυσιολογικό. Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι προβεβλημένος όλοι να έχουν να πουν κάτι για σένα. Να έχουν δηλαδή άποψη, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, για το πώς είναι η ζωή σου. Πρόκειται για μία παρεμβατική συνθήκη, η οποία δεν μου αρέσει» τόνισε η ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share