Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πολύ πριν από Γκερέκου, Λάσκαρη και Μαρινέλλα: Η σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με κορυφαία ηθοποιό που κανείς δε θυμάται (photo)

Το ειδύλλιο που συζητήθηκε... διεθνώς

5 Αυγούστου 2022 08:00
Πολύ πριν από Γκερέκου, Λάσκαρη και Μαρινέλλα: Η σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με κορυφαία ηθοποιό που κανείς δε θυμάται (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας μεγάλος καλλιτέχνης, μα παράλληλα υπήρξε κι ένας σπουδαίος καρδιοκατακτητής, με την Άντζελα Γκερέκου να αποτελεί μεν τον ανεπανάληπτο έρωτά του, αλλά αρκετούς νωρίτερα να έχουν προηγηθεί, και δη στη δεκαετία του 1970, όταν οι φήμες περί ειδυλλίων έδιναν και έπαιρναν.

Η Μπάρμπαρα Μπουσέ ήταν η όμορφη Γερμανίδα σταρ που έκανε καριέρα στον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο. Το 1976 έπαιξε και στο «Αγκίστρι» του Ερρίκου Ανδρέου. Μερικά χρόνια νωρίτερα, το 1972 είχε συναντηθεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, μια βραδιά στη «Νεράιδα» όπου εμφανιζόταν ο λαϊκός βάρδος.

Το... φλερτ με τη Γερμανίδα σταρ

Η συνάντηση είχε απαθανατιστεί από τις κάμερες και ήταν ιδιαίτερα θερμή. Ο εβδομαδιαίος Τύπος της εποχής μιλούσε για φλερτ ανάμεσα στους δύο αστέρες. Οι φήμες ήθελαν την ηθοποιό να υποκύπτει στην ιδιαίτερη γοητεία του τραγουδιστή, που έμελλε να ρίξει... άγκυρα με το που κοινός γνωστός τους, του γνώρισε την Γκερέκου.

Τόλης Βοσκόπουλος και Μπάρμπαρα Μπουσέ

Όπως και να έχει ήταν ο μεγάλος έρωτας του με τη Ζωή Λάσκαρη που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού εκείνη τη χρονιά. Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης είχε τραγουδήσει το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά» πέφτοντας στα γόνατα μπροστά στη Λάσκαρη που βρισκόταν στην πρώτη σειρά. Ένα από τα συμβάντα του έρωτα τους που είχε συζητηθεί ιδιαίτερα…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share