Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο που άφησε στην κόρη του, Μαρία, μετά το θάνατό του - Η συγκίνηση της Άντζελας Γκερέκου

Ήταν πολύ δεμένος με τη μοναχοκόρη του

28 Οκτωβρίου 2022 13:22
Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο που άφησε στην κόρη του, Μαρία, μετά το θάνατό του - Η συγκίνηση της Άντζελας Γκερέκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα δώρο επιφύλασσε ο Τόλης Βοσκόπουλος για την κόρη του Μαρία μετά το θάνατό του, όπως αποκάλυψε ο επιστήθιος φίλος του και επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο επιχειρηματίας του οποίου ο γιος έχει βαπτιστεί από τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε για τη ζωή του μεγάλου ερμηνευτή στις πίστες. Ο ίδιος περιέγραψε άγνωστες στιγμές του τραγουδιστή, όπως το πως αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ότι έδινε πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ αναφέρθηκε και σε ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βοσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του, όταν πια θα έχει φύγει από τη ζωή.

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν τραγούδησε με την κόρη του Μαρία επί σκηνής

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής πέρασε στην αιωνιότητα το πρωί της Δευτέρας (19/7) βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του και τον κόσμο που τον λάτρεψε μέσα από τα τραγούδια του.

Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2020, ο Τόλης Βοσκόπουλος εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο «Baraonda» καθηλώνοντας κάθε φορά με την ερμηνεία του. Στη σκηνή αυτή είχε ζήσει και μία συγκινητική στιγμή με την κόρη του, Μαρία.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» έδειξε ένα απόσπασμα από τη συνύπαρξή του επί σκηνής με την 20χρονη, που έμελλε να είναι και η τελευταία του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share