Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άντζελα Γκερέκου: Τα πρώτα της λόγια μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Λακωνική η σύζυγός του μεγάλου τραγουδιστή

19 Ιουλίου 2021 16:45
Άντζελα Γκερέκου: Τα πρώτα της λόγια μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια λιτή και λακωνική δήλωση προέβη η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου Άντζελα Γκερέκου, μετά το θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή.

Με δύο λέξεις που αποτυπώνουν όλο το νόημα του πένθους που βιώνει η οικογένεια Βοσκόπουλου, η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, προέβη στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή της έπειτα από τη γνωστοποίηση του θανάτου του Έλληνα σταρ.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΕΟΤ, έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook «Σας ευχαριστώ».

....σας ευχαριστώ.....🙏

Posted by Άντζελα Γκερέκου/Angela Gerekou on Monday, July 19, 2021

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σήμερα σε ηλικία 81 ετών θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α Νεκροταφείο.

Τζούλια Παπαδημητρίου για Βοσκόπουλο: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πολύ, ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του»

Η πρώην σύζυγός του, Τζούλια Παπαδημητρίου, μίλησε στο debater εμφανώς συγκινημένη για την μεγάλη απώλεια.

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε» ανέφερε η Τζούλια Παπαδημητρίου και συνέχισε: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

Παπαδημητρίου Τζούλια Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: «Λύγισε» η Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Η γυναίκα του είναι ηρωίδα»

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή λίγο πριν κλείσει τα 81 του χρόνια και όλη η Ελλάδα μαζί με τους συναδέλφους του θρηνεί για την απώλειά του. Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, συγκλονισμένη, δεν μπόρεσε να πει πολλά λόγια.

«Παρότι ήταν άρρωστος πολύ καιρό, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του. Ήταν ηρωίδα πραγματικά, εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε και αν μέχρι τώρα έζησε νομίζω ήταν αιτία η γυναίκα του. Λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ! Δεν είμαι σε κατάσταση, συγγνώμη… Δεν είμαι τόσο καλά», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη ολοκληρώνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία.

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Μαρίας για το θάνατό του

Με μια λιτή, αλλά συγκινητική ανάρτηση επέλεξε η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, να τον αποχαιρετήσει.

Με μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν μικρό κοριτσάκι, η Μαρία Βοσκοπούλου αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού με μόνο τρεις, αλλά ουσιαστικές λέξεις «Σε αγαπώ πολύ».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε παντρευτεί την ηθοποιό και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Άντζελα Γκερέκου, στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα, με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ). Η κόρη τους Μαρία, γεννήθηκε το 2001.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share