Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Τρελά ερωτευμένοι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης - Η ξαφνική απόφαση του ζευγαριού

Βρήκαν την ευκαιρία για... απόδραση

27 Οκτωβρίου 2022 14:32
Τρελά ερωτευμένοι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης - Η ξαφνική απόφαση του ζευγαριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν έναν υπέροχο έρωτα και ψάχνουν διαρκώς αφορμές για μικρές αποδράσεις από τις υποχρεώσεις τους, που καθημερινά μόνο λίγες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Η κάμερα του Πρωινού και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας τους συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την αναχώρησή τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση, ενώ ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», που βρέθηκε πρόσφατα για άλλο λόγο στο επίκεντρο, αναφέρθηκε στα τραγικά περιστατικά που ακούμε το τελευταίο καιρό, όπως π.χ. η υπόθεση του Κολωνού.

«Τα παιδιά είναι η ελπίδα μας. Ό,τι κοινωνία κι αν είναι αυτή, σε αυτά ελπίζουμε. Δεν έχουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ζευγάρι θα επιστρέψει το Σάββατο στην Ελλάδα, καθώς η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται στην κριτική επιτροπή του J2US.

Το παίρνει για τα μάτια της Δέσποινας Βανδή: Το τεράστιο οικόπεδο στην Κρήτη που της αγοράζει για το γάμο ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πολλές φορές έχει ακουστεί πως προχωρούν σε ένα επόμενο «βήμα» στη σχέση τους, αναζητώντας το πώς θα μπορούσε αυτό να γίνει.

Ο... κουμπάρος τους, Μανώλης Κονταρός, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star και αφού μίλησε για την ζωή και την οικογένειά του, αναφέρθηκε και στα πλάνα που έχει ο ηθοποιός για την συμβίωση και την σχέση του με την γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ο λυράρης ανέφερε πως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share