Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πήρε «φωτιά» ο Γιώργος Παπαδάκης: «Έδειρα έναν μέσα στο λεωφορείο, όταν είπε...»

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

19 Οκτωβρίου 2022 09:44
Πήρε «φωτιά» ο Γιώργος Παπαδάκης: «Έδειρα έναν μέσα στο λεωφορείο, όταν είπε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης και μεταξύ άλλων είχε ανοιξει την καρδιά του για την αδερφή που έπασχε από σύνδρομο Down. Παράλληλα, δείτε τη νύφη του δημοσιογράφου.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ντροπή για την αδερφή μου, αντιθέτως έχω παίξει ξύλο. Όταν πια άρχισα να μεγαλώνω, εκεί στα 13, 14, 15 μου, με την αδερφή μου είχαμε 11,12 χρόνια διαφορά, άρχισα να την παίρνω και να βγαίνουμε έξω. Μου την έδινε που κοιτούσαν περίεργα, όπως και το «χαζό κοριτσάκι» που είπε κάποια στιγμή ένας μέσα στο λεωφορείο και τον έδειρα. Όταν γεννήθηκε η αδερφή μου πήγαινα έκτη δημοτικού, το έκρυβα δύο χρόνια ότι η αδερφή μου έχει σύνδρομο Down.

Παπαδάκης Παπαδέλη
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Δούλευα και από τα λεφτά που έπαιρνα, το 90% πήγαινε στο σπίτι και τα υπόλοιπα, το 10% τα κρατούσα εγώ. Τα μάζεψα, τα μάζεψα, τα μάζεψα και είπα στον πατέρα μου και στη μάνα μου ότι θέλω να κάνω ένα πάρτι. Και έκανα πάρτι για να παρουσιάσω την αδερφή μου στους συμμαθητές μου και στους φίλους μου. Και πήγαινα Τρίτη γυμνασίου όταν οι φίλοι μου και οι συμμαθητές μου είδαν το Μαράκι. Θα πρέπει να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμαθητών μου είχε μια εκπληκτική συμπεριφορά και αυτό είναι ένα θέμα που μου έχει μείνει στο μυαλό μου, το πόσο την αγκάλιασαν, το πόσο όμορφα της φέρθηκαν…», είχε εξομολογηθεί ο γνωστός παρουσιαστής.

«Κάθε μέρα ο πατέρας μου...» - Η αλήθεια για τη σχέση του Γιώργου με τον Φοίβο Παπαδάκη

Ο Φοίβος Παπαδάκης βρίσκεται πια στην τηλεοπτική καθημερινότητα, με τον ίδιο να μιλά για την προσπάθειά του στο Open, αλλά και τη σχέση με τον πατέρα του, Γιώργο.

Ο δημοσιογράφος, που πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία του, μίλησε στους Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά για τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά αλλά και για το ξεκίνημά του στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Το σχόλιο του Φοίβου Παπαδάκη για τον Γιώργο

«Το επίθετο Παπαδάκης είναι πολύ βαρύ. Ο πατέρας μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι πρέπει να είναι βάρος για μένα, με την κακή έννοια. Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη ενδεχομένως να μου ασκείται και μια μεγαλύτερη κριτική.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχω έναν πατέρα με τον οποίο έχω πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, είναι ένα όνομα βαρύ, το οποίο όμως, όταν βγαίνω μπροστά στην κάμερα παύει να υπάρχει, είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο Φοίβος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κουβαλάει ένα βαρύ όνομα, είναι στην αρχή μόνο βαρύ. Μετά κάνεις την πορεία σου και μόνο με τις δικές σου δυνάμεις μπορείς να προχωρήσεις. Κάθε μέρα, μετά την εκπομπή, θα μιλήσω μαζί του και θα μου πει τις συμβουλές του που λαμβάνω πάντα σοβαρά υπόψη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share