Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Αλίκη Μαρία Νούση: Καμαρώνει ο Γιώργος Παπαδάκης για τη «νύφη» του - Αυτή είναι η σύντροφος του γιου του, Φοίβου (photos)

Κούκλα!

23 Σεπτεμβρίου 2022 12:15
Αλίκη Μαρία Νούση: Καμαρώνει ο Γιώργος Παπαδάκης για τη «νύφη» του - Αυτή είναι η σύντροφος του γιου του, Φοίβου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωή του βρίσκεται ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, καθώς βιώνει όχι μόνο επαγγελματική, αλλά και προσωπική επιτυχία.

Ο Φοίβος Παπαδάκης, είναι ο ένας από τους τρεις γιους του γνωστού δημοσιογράφου που ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του. Με την ευκαιρία, δείτε και τον μικρότερο γιο του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο γοητευτικός δημοσιογράφος, ο οποίος είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι ένα από τα πρόσωπα που εσχάτως απασχολούν την επικαιρότητα.

Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή που είναι η σύντροφος του Φοίβου Παπαδάκη

Ο Φοίβος είναι και ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή, έχοντας στο πλευρό του την Αλίκη-Μαρία. Πρόκειται για τη σύντροφό του, με την οποία μοιράζεται στιγμές στα social media και σίγουρα θα έχει… την έγκριση του πατέρα, αφού είναι μια πανέμορφη κοπέλα, με το ζευγάρι να δείχνει τρελά ερωτευμένο.

View this post on Instagram

A post shared by Αλίκη-Μαρία (@aliki_maria_)

View this post on Instagram

A post shared by Αλίκη-Μαρία (@aliki_maria_)

«Κάθε μέρα ο πατέρας μου...» - Η αλήθεια για τη σχέση του Γιώργου με τον Φοίβο Παπαδάκη

Ο Φοίβος Παπαδάκης βρίσκεται πια στην τηλεοπτική καθημερινότητα, με τον ίδιο να μιλά για την προσπάθειά του στο Open, αλλά και τη σχέση με τον πατέρα του, Γιώργο.

Ο δημοσιογράφος, που πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία του, μίλησε στους Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά για τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά αλλά και για το ξεκίνημά του στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Το σχόλιο του Φοίβου Παπαδάκη για τον Γιώργο

«Το επίθετο Παπαδάκης είναι πολύ βαρύ. Ο πατέρας μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι πρέπει να είναι βάρος για μένα, με την κακή έννοια. Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη ενδεχομένως να μου ασκείται και μια μεγαλύτερη κριτική.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχω έναν πατέρα με τον οποίο έχω πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, είναι ένα όνομα βαρύ, το οποίο όμως, όταν βγαίνω μπροστά στην κάμερα παύει να υπάρχει, είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο Φοίβος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κουβαλάει ένα βαρύ όνομα, είναι στην αρχή μόνο βαρύ. Μετά κάνεις την πορεία σου και μόνο με τις δικές σου δυνάμεις μπορείς να προχωρήσεις. Κάθε μέρα, μετά την εκπομπή, θα μιλήσω μαζί του και θα μου πει τις συμβουλές του που λαμβάνω πάντα σοβαρά υπόψη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share