Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Αγνώριστη: Δείτε πως ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Ήταν μια άλλη!

30 Σεπτεμβρίου 2022 15:13
Αγνώριστη: Δείτε πως ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι μια γυναίκα που πέρασε από πολλές διευθυντικές θέσεις καναλιών και «έστησε» ακόμα περισσότερους παρουσιαστές.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έκανε την ανατροπή και χρησιμοποίησε τις γνώσεις που «χάριζε» στους άλλους, για να «φτιαχτεί» η ίδια και πολύ καλά έκανε.

Η Ζήνα Κουτσελίνη κατάφερε να αναστήσει την ζώνη του Star με τις «Αλήθειες» της.

H Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν και ομολογουμένως είναι αγνώριστη πριν τις πλαστικές!

Αγνώριστη: Δείτε πως ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Μου έλεγαν να μου βιάσουν το 11χρονο παιδί μου...» (Video)

Η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια δέχτηκε αρνητικά μηνύματα και σχόλια στα social media επειδή στη χθεσινή εκπομπή της πρόβαλλε θέμα με την παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Προβάλλαμε το θέμα. Είπαμε εμείς ότι ήμασταν μέσα καλεσμένοι; Αυτό είπαμε χθες και προσπαθήσαμε να το βροντοφωνάξουμε. Είπαμε ότι ήμασταν καλεσμένοι; Έγινε το Σαββατοκύριακο και τίποτα δεν κουνήθηκε. Ποιοι ήταν αυτοί οι 10-20 που πήγαν στην παράσταση και χειροκροτούσαν; Αυτοί να βγουν να το πουν όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι “ξεπλένουμε” τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες εκεί πήγαν στη φυλακή.

Είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί; Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη! Για όνομα του Θεού!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share