Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Την ξεσκέπασε η Τζούλια Νόβα: «Έκανε τα πάντα για να μας χωρίσει, μέχρι που τον…»

Τι αποκάλυψε;

26 Σεπτεμβρίου 2022 15:01
Την ξεσκέπασε η Τζούλια Νόβα: «Έκανε τα πάντα για να μας χωρίσει, μέχρι που τον…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο παραχώρησε η Τζούλια Νόβα. Το μοντέλο αναφέρθηκε στη στιγμή που ένιωσε «ξένη» λόγω της καταγωγής της στο παρελθόν και τον ρατσισμό που δέχτηκε στα 14 της χρόνια. Με την ευκαιρία δείτε το θρίλερ που έζησε με το παιδί της.

Υπήρξαν περιπτώσεις όπου αισθάνθηκες «ξένη»;

Μόνο μία φορά, από μια μάνα. Τη μητέρα αυτού του αγοριού που με βοήθησε να μάθω Ελληνικά. Ήταν το αγόρι μου. Η μητέρα του, λοιπόν, δεν με ήθελε καθόλου. Έλεγε ότι είμαι από την Ουκρανία, άρα ελευθερίων ηθών. Και το έλεγε για ένα κορίτσι 14 ετών!

τζούλια νοβα κόρη

Έκανε τα πάντα για να μας χωρίσει, μέχρι που τον κλείδωνε σπίτι. Εμείς ήμασταν μικρά παιδιά και ευτυχώς ερχόταν στο σχολείο, όπου ήμασταν αχώριστοι. Ήταν ένας παιδικός έρωτας.

«Καρφιά» από Πέτρο Πολυχρονίδη για Τζούλια Νόβα: «Να ρωτήσετε την ίδια, έχει φωνούλα» (Video)

Πριν αρκετούς μήνες ο Πέτρος Πολυχρονίδης, τον οποίο θα απολαύσουμε την επόμενη σεζόν στο Asia Express, είχε ρίξει τα «πυρά» του στη Τζούλια Νόβα. Ο παρουσιαστής του Star που δίνει καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές στον Τροχό της Τύχης είχε μία ειρωνική διάθεση.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ρωτήθηκε για την Τζούλια Νόβα η οποία στο πρόσφατο παρελθόν δήλωσε πως είχε… ταλαιπωρηθεί με τα γυρίσματα για τον Τροχό της Τύχης.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Αυτή ήταν η πρώτη δουλειά του Πέτρου Πολυχρονίδη - Η άγνωστη ζωή πριν γίνει παρουσιαστής

«Να ρωτήσετε την ίδια. Νομίζω μια χαρά τα λέει, έχει φωνούλα», είπε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης και συμπλήρωσε για τη Τζούλια Νόβα: «Κρατάμε επαφές. Φυσικά και της ευχήθηκα για το γάμο της, θα κάνει και το παιδάκι της τώρα. Έχουμε αυτές τις τυπικές επαφές», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Όσο για τη συμβουλή που δίνει στα κορίτσια που βρίσκονται στο πλευρό του για τις ανάγκες της εκπομπής, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Αυτό που λέω στα νέα κορίτσια που συνεργάζομαι είναι να μην παριστάνουν τις τηλεπαρουσιάστριες».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share