Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Αυτή ήταν η πρώτη δουλειά του Πέτρου Πολυχρονίδη - Η άγνωστη ζωή πριν γίνει παρουσιαστής

Μια ζωή στον χώρο των ΜΜΕ που απέδωσε καρπούς...

15 Ιουνίου 2022 12:15
Απίστευτο: Αυτή ήταν η πρώτη δουλειά του Πέτρου Πολυχρονίδη - Η άγνωστη ζωή πριν γίνει παρουσιαστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, με τον ίδιο να εξαργυρώνει τη δουλειά πολλών ετών στον χώρο των ΜΜΕ, όπου πάντοτε βρισκόταν και είχε βρει την πρώτη του δουλειά.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γεννήθηκε στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας και σήμερα είναι 43 ετών, έχοντας ένα γιο και μια κορούλα. Παράλληλα, έχει καταγράψει τη δική του πορεία στον χώρο των ΜΜΕ, αλλά και την τηλεόραση, φτιάχνοντας και στην προσωπική του ζωή το δικό του παράδεισο.

Η πορεία του προς την καταξίωση

Το 1996, σε ηλικία μόλις 18 ετών, ξεκίνησε να εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση και την επιμέλεια ραδιοφωνικών εκπομπών μέχρι και το 2000. Το 1998 και για ένα χρόνο ακόμα, υπήρξε αθλητικός συντάκτης στο περιοδικό «Fit for fun Magazine». Το 2004 έκανε αθλητικό ρεπορτάζ στο κανάλι του Alpha.

Στην τηλεόραση συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μητσικώστα στην εκπομπή «Ο Γιώργος σφύριξε», από το 2008 έως το 2010. Τον Ιανουάριο του 2015 το Star αγόρασε τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» που προβαλλόταν και παλαιότερα, από 1990 μέχρι το 1998.Ύστερα από casting, επιλέχθηκε για τη θέση του παρουσιαστή. Επίσης, δέχτηκε μία θέση για την κριτική επιτροπή της εκπομπής ταλέντων «Like a star» που μεταδόθηκε το 2016 από το MEGA Κύπρου.

Εκείνο το έτος, ίδρυσε και παραμένει πρόεδρος της ελληνικής επιχείρησης επαγγελματικής πάλης με το όνομα ZMAΚ, που από τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς διεξάγει μηνιαίες εκδηλώσεις στην περιοχής του Πειραιά και της Αθήνας. Την ίδια χρονιά, συμμετέχει ως συνδιοργανωτής και διευθυντής δημοσίων σχέσεων στην ετήσια έκθεση λαϊκού πολιτισμού AthensCon.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share