Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τζούλια Νόβα: «Μου είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να...» - Αποκαλύψεις «βόμβα»

«Αναγκάστηκα να απαντήσω...»

10 Φεβρουαρίου 2022 14:20
Τζούλια Νόβα: «Μου είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να...» - Αποκαλύψεις «βόμβα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την κόρη της, τον σύζυγό της, αλλά και οι ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί προκειμένου να παρουσιάσει δική της εκπομπή.

«Με τον Μιχάλη ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι πολύ δυναμικός, ξέρω πως όταν τον χρειαστώ θα είναι εκεί. Όταν ήμουν έγκυος έλεγα «να κάτσω με την μικρή; Ξεχάστε το! Θα κάνω βόλτες» αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα αναφορικά με την κόρη τους, ενώ τώρα δεν μπορεί να «πάρει τα μάτια της από πάνω της».

Αναφορικά με τον χώρο της τηλεόρασης και την αποχώρησή της από αυτόν, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιος ήθελε να συνεργαστούμε και είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό, και να τον εξυπηρετείς κι εκείνος να χορηγεί. Μου έχει προτείνει κάποιος να περνάμε καλά και έτσι να πάρω μια εκπομπή. Θύμωσα, χαμούλης έγινε». Ενώ, λίγο πριν το τέλος του 2021 η Τζούλια Νόβα, έγινε μανούλα και είναι τρισευτυχισμένη.

Ολοκληρώνοντας, η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε πως έχει δεχθεί εργασιακό bullying και ήταν από τους λόγους που έφυγε: «Αναγκάστηκα να απαντήσω από ένα σημείο και μετά» δήλωσε το μοντέλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share