Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Συντετριμμένη η Ντόρα Δούμα μετά το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη: «Πονάω, την έχασα...»

«Την είδα ότι δεν ήταν καλά και πήρα...»

19 Σεπτεμβρίου 2022 16:32
Συντετριμμένη η Ντόρα Δούμα μετά το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη: «Πονάω, την έχασα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη ήταν η Ντόρα Δούμα, σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την αγαπημένη της φίλη, Μάρθα Καραγιάννη, που έφυγε χθες από τη ζωή. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γιάννης Βογιατζής για τη Μάρθα Καραγιάννη.

«Αυτά που έχει πει ο κύριος Σούρας παιδιά, τι να σας πω; Ακριβώς αυτά. Την είδα ότι δεν ήταν καλά και πήρα τον κύριο Σούρα, τον φίλο μας, και του είπα αυτό κι αυτό. Και την ώρα που μίλαγε…», είπε αρχικά η Ντόρα Δούμα.

Η Ντόρα Δούμα συντετριμμένη είπε στη συνέχεια: «Τι να θυμάμαι ρε παιδιά; 55 χρόνια φίλες είμαστε, τι να θυμηθώ τώρα αυτή τη στιγμή; Εκείνο που ξέρω είναι ότι πονάω, έχασα τη Μάρθα».

Δείτε το βίντεο

«Κατέρρευσε» η Μαίρη Χρονοπούλου στην είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη: «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ»

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία ενημερώθηκε για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη σε μια δύσκολη περίοδο μέσα στην οποία έφυγαν από τη ζωή πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στον Γιάννη Αρμουτίδη, βυθισμένη στη θλίψη, λίγες ώρες μετά το άκουσμα για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.

«Μαρθούλα, γλυκό μου κορίτσι, να είναι το ταξίδι σου ήρεμο. Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε…», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου και συνέχισε…

«Κατέρρευσε» η Μαίρη Χρονοπούλου στην είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη: «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ»

«Δεν ήταν κολλητή μου, αλλά είχαμε αδελφικές σχέσεις. Ήταν από τις ελαχιστότατες συναδέλφους που με επισκεπτόταν στο νοσοκομείο, τόσα χρόνια που ήμουν άρρωστη. Αυτή και η Μπεάτα Ασημακοπούλου. Δεν ήταν καμία τους κολλητή μου. Με την Μπεάτα μάλιστα είχαμε να συναντηθούμε 40 χρόνια! Μετά από τρεις μήνες έφυγε από καρκίνο! Είμαι κουρέλι. Τόσοι θάνατοι, σε δυο ημέρες μέσα. Αισθάνομαι ότι ακολουθώ… Και όλοι σχεδόν μικρότεροι μου. Αυτό το διήμερο ήταν ενα ‘Αουσβιτς καλλιτεχνικό.

Τέτοιο μαζικό θανατικό, είναι απλά απίστευτο. Ψάχνοντας γύρω μου σκηνοθέτες, ηθοποιούς, χορογράφους, βλέπω μια απέραντη ερημιά. Ενα καθολικό, καλλιτεχνικό μακελειό. Απλά, δεν το αντέχω. Δεν αντιμετωπίζεται εύκολα αυτή η «σφαγή»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share