Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Μέσα στην ευτυχία η Σοφία Αλιμπέρτη: Γιόρτασε την ονομαστική της εορτή δίπλα στον μεγάλο της έρωτα (Video)

Πού βρέθηκε;

17 Σεπτεμβρίου 2022 14:11
Μέσα στην ευτυχία η Σοφία Αλιμπέρτη: Γιόρτασε την ονομαστική της εορτή δίπλα στον μεγάλο της έρωτα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη άκουσε τα πρώτα «χρόνια πολλά» από δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα και το διασκέδασε με την ψυχή της το βράδυ της Παρασκευής (16/9).

17 Σεπτεμβρίου σήμερα και γιορτάζει η Σοφία, η Ελπίδα, η Αγάπη και η Πίστη. Πολλές είναι οι Ελληνίδες celebrities που έχουν την ονομαστική τους εορτή… μαζί τους και η Σοφία Αλιμπέρτη. Η ηθοποιός, που έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να γιορτάσει αυτή τη μέρα με μία από τις μεγάλες της αδυναμίες: τον γιο της, Νικόλα.

Δείτε επίσης: Σπίτια, επιχειρήσεις, μετρητά και άλλα: Η τεράστια περιουσία που θα κληρονομήσουν τα παιδιά από το γάμο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη

Ο Νικόλας Βαρθακούρης- γνωστός καλλιτεχνικά ως Good Job Nicky- είχε συναυλία και η μητέρα του, αλλά και ο αδελφός του Μιχαήλ-Άγγελος, δεν γινόταν να μην είναι στο πλευρό του.

Η Σοφία Αλιμπέρτη γιόρτασε στο πλευρό των παιδιών της

Το βράδυ της Παρασκευής (16/9) ο Good Job Nicky είχε συναυλία και στο πλευρό του- όπως πάντα- βρέθηκαν η μητέρα του, Σοφία, και ο αδελφός του, Μιχαήλ-Άγγελος Βαρθακούρης. Η εορτάζουσα μαμά, μάλιστα, ανέβασε στο Instagram της και video post με το καμάρι της να τραγουδά και τα σχόλια για το πόσο ταλαντούχος είναι να παίρνουν «φωτιά».

Insta Story από τη βραδιά ανέβασε και ο Μιχαήλ, ο μεγαλύτερος αδελφός του Νικόλα δείχνοντας για ακόμα μια φορά πόσο ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ας μην ξεχνάμε πως ο Good Job Nicky ήταν στο πλευρό του αδελφού του όταν εκείνος έκανε έκθεση φωτογραφίας στα τέλη Αυγούστου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share