Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βρήκε στο πρόσωπό του παρηγοριά μετά τον Πάριο και κόντεψαν να παντρευτούν: Με αυτό τον πασίγνωστο Έλληνα είχε σχέση η Σοφία Αλιμπέρτη μετά το διαζύγιο

Ο λόγος που χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά

7 Σεπτεμβρίου 2022 14:35
Βρήκε στο πρόσωπό του παρηγοριά μετά τον Πάριο και κόντεψαν να παντρευτούν: Με αυτό τον πασίγνωστο Έλληνα είχε σχέση η Σοφία Αλιμπέρτη μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε απασχολήσει πολλές φορές με την προσωπική της ζωή, έχοντας σημειώσει ουκ ολίγες σχέσεις στην πορεία της και βλέποντας πάντοτε τα φώτα να πέφτουν πάνω της.

Πολλοί θυμούνται, φυσικά, το γάμο με τον Γιάννη Πάριο. Οι δυο τους έχουν χωρίσει, αλλά έχουν μείνει καλοί φίλοι και τα τελευταία χρόνια η Σοφία είναι μόνιμος κάτοικος της Πάρου και μένει κοντά στο σπίτι του πρώην συζύγου της.

Μετά το διαζύγιο της από τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία Αλιμπέρτη το 2010 διατηρούσε σχέση με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Μπορεί πολλοί να μην το θυμάστε, αλλά το ζευγάρι είχε βιώσει έναν έντονο έρωτα, με την Αλιμπέρτη να έχει και σχέση με κορυφαίο ποδοσφαιριστή.

Σοφία Αλιμπέρτη και Αλέξανδρος Παρθένης

Το «φλογερό» ειδύλλιο και ο χωρισμός

Οι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει τότε, ήθελαν τον Αλέξανδρο να επιθυμούσε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, κάτι που η ηθοποιός δεν ήθελε. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί καθόλου να ανεχτεί την καταπίεση. Τους τελευταίους μήνες λοιπόν σκεφτόταν πολύ σοβαρά να του πει να χωρίσουν.

Ο Αλέξανδρος, που το υποπτευόταν αυτό και δεν ήθελε με τίποτα να συμβεί, όπως τότε έγραφαν τα sites, βρήκε μάλλον σαν ύστατη σανίδα σωτηρίας την πρόταση γάμου. Μια πρόταση που η Σοφία φυσικά την αρνήθηκε. Μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Πάριο δεν ήθελε να ξαναπαντρευτεί για δικούς της λόγους.

Μία εβδομάδα μετά την άρνησή της Σοφίας Αλιμπέρτη να ντυθεί νύφη στο πλευρό του Αλέξανδρου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το μαντάτο του χωρισμού τους. Στην αρχή ακούστηκε ότι μπορεί να ήταν διαφημιστικό κόλπο. Δεν ήταν όμως.

Το επιβεβαίωσε πολύ γρήγορα ο ίδιος ο Αλέξανδρος μιλώντας στον ALPHA στην εκπομπή «Κους κους το μεσημέρι». Είπε πως το συζήτησαν διεξοδικά και αποφάσισαν να χωρίσουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share