Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Το είπε δημόσια ο Γιάννης Πάριος: «Είπα στον γιο μου ότι δεν ξέρω αν αξίζω να...»

Τι εξομολογήθηκε;

12 Σεπτεμβρίου 2022 09:09
Το είπε δημόσια ο Γιάννης Πάριος: «Είπα στον γιο μου ότι δεν ξέρω αν αξίζω να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πάριος ήταν καλεσμένος πριν καιρό στο ART Week με την Λένα Αρώνη κι έκανε μία εξομολόγηση καρδιάς για την ζωή του αλλά και την πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ανάμεσα σε άλλα ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στο πως ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι στην Πάρο ο κεντρικό δρόμος στην παραλία θα πάρει το όνομά του.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» Χάρη Βαρθακούρη για Γιάννη Πάριο: «Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε...»

«Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη. Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχθηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης. Όλη αυτή παραλία στην Πάρο με ταμπέλες, λέγεται οδός Γιάννη Πάριου. Όταν μου το ανακοίνωσαν, όλοι είπαν ναι. Κάτω από το Γιάννης Πάριος, επειδή είχα την αίσθηση ότι εκεί περπατούσαν ο πατέρας μου με την μητέρα μου αγκαζέ, ζήτησα κι έβαλαν και το Βαρθακούρης.

Ο γιος μου ο Μιχαήλ με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα ντρέπομαι κι ότι δεν ξέρω αν το αξίζω αυτό.»

Δείτε το βίντεο

Γιάννης Πάριος: Η σύζυγος πριν την Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία απέκτησε τον Χάρη και Θανάση Βαρθακούρη (photo-video)

Ο Γιάννης Πάριος είναι από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές και στιχουργούς που έχουν περάσει από τη μουσική σκηνή της χώρας. Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές, ωστόσο ο γάμος του με τη Σοφία Αλιμπέρτη είναι γνωστός στους θαυμαστές του. Παράλληλα, δείτε εδώ στιγμυότυπα από το μυθικό γάμο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη!

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε τον Χάρη και τον Θανάση. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για μια δεκαετία από το 1972 έως το 1982.

Γιάννης Πάριος και Ντίνα Μαρκοπούλου

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο τραγουδιστής Γιάννης Πάριος, είχε δηλώσει για τους γάμους που έκανε: “Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερον μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα, σέβεσαι κι εκείνα και τον εαυτό σου.

Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν τον πήγαινα… Έπαιξε μεγάλο ρόλο και το επάγγελμά μου. Μετανιώνω που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα ίδια τα παιδιά. Δούλεψα τόσο πολύ. Τους αγαπάω και τους τέσσερις. Έχω 4 φίλους, δεν έχω τέσσερα παιδιά!”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share