Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Βγαλμένο από παραμύθι: Σε αυτό το σικάτο σπίτι ζει τον έρωτα της η Μαρία Μπεκατώρου με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο (photos)

Πανέμορφο!

12 Σεπτεμβρίου 2022 13:20
Βγαλμένο από παραμύθι: Σε αυτό το σικάτο σπίτι ζει τον έρωτα της η Μαρία Μπεκατώρου με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα αγαπημένα αλλά και ήσυχα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος. Το διάσημο ζευγάρι μετράει πάνω από 20 χρόνια κοινής πορείας και μαζί ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Η παρουσιάστρια του Mega και ο σύζυγός της, αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, παντρεύτηκαν το 2007 και μένουν σε ένα ευήλιο σπίτι που διακόσμησαν μαζί με πολύ μεράκι.

Δείτε επίσης: «Είδα από κοντά το θάνατο, έζησα το τελευταίο...» - Σοκάρει η κατάθεση ψυχής της Μαρίας Μπεκατώρου

Παρόλο που η οικοδέσποινα του νέου τηλεπαιχνιδιού «The Chase», που προβάλλεται στο Μεγάλο Κανάλι, με την ίδια να μιλά και για τα προηγούμενα πρότζεκτ της, προτιμά να κάνει πιο επαγγελματικές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύοντας κυρίως όσα αφορούν στη δουλειά της, έχει κατά καιρούς ανεβάσει και μερικά σπάνια πλάνα όπου μπορούμε να δούμε τον χώρο τους.

Με κυρίαρχο χρωματικό συνδυασμό αυτόν του λευκού και του μπεζ που κάνουν το σπίτι ακόμη πιο φωτεινό, μπορούμε να διακρίνουμε και την αγάπη τους για τα ξύλινα έπιπλα και τη ζεστασιά που δημιουργούν.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του

σπίτι μαρίας μπεκατώρου

μαρία μπεκατώρου κουζίνα

μαρία μπεκατωρου υπνοδωμάτιο

Ξεσπά η Μαρία Μπεκατώρου: «Έχω πέσει θύμα εκμετάλλευσης...»

Στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια τόνισε πως έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης στην τηλεόραση, ενώ απάντησε πως θα συνεργαζόταν ξανά με τον Νίκο Μουτσινά.

Δείτε επίσης: Ράκος η Μαρία Μπεκατώρου: «Σου γίνεται εμμονή, έκανα ενέσεις...» (Video)

Υπήρξαν άνθρωποι που σε εκμεταλλεύτηκαν;

Ναι, υπάρχει και αυτό στο χώρο μας. Εγώ είμαι πάντα καλοπροαίρετη και καχύποπτη –είναι συνδυασμός- και έτσι καταλαβαίνω πια αν οι άνθρωποι που είναι μαζί μου με εκτιμούν, γιατί έχω πάθει κι έχω μάθει. Υπήρξα αφελής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share