Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Ράκος η Μαρία Μπεκατώρου: «Σου γίνεται εμμονή, έκανα ενέσεις...» (Video)

Οι δύσκολες στιγμές της παρουσιάστριας

19 Αυγούστου 2022 12:31
Ράκος η Μαρία Μπεκατώρου: «Σου γίνεται εμμονή, έκανα ενέσεις...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλόνισε με τα όσα είπε για τις εξωσωματικές η Μαρία Μπεκατώρου, σε πρόσφατη συνέντευξή της! «Πήρα 8 κιλά από τα φάρμακα» αναφέρει μεταξύ άλλων. Παράλληλα, μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου, και περιέγραψε τη στιγμή που έπρεπε να βγει στο γυαλί ενώ μια μέρα πριν είχε χάσει τον πατέρα της.

Η παρουσιάστρια του Mega έκανε μια κατάθεση ψυχής. Μίλησε για τις δυσκολίες που έχει στο να κάνει παιδάκι, αλλά και για την εξωσωματική διαδικασία, στην οποία μπήκε αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Σου γίνεται εμμονή το να κάνεις ένα παιδί. Πήρα 8 κιλά από τα φάρμακα, έκανα ενέσεις.... δεν είναι εύκολο. Τώρα τα έχασα γιατί σταμάτησα την όλη διαδικασία» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή happy day:

Οργή Μαρίας Μπεκατώρου: «Δεν τους θέλω καθόλου δίπλα μου αυτούς...»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και απάντησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από το «Τηλεάστυ» μέχρι σήμερα. Σε άλλο σημείο μίλησε και για τους τοξικούς ανθρώπους που δεν θέλει στη ζωή της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον άγνωστο εφιάλτη της πίσω από τις κάμερες.

«Δεν τους θέλω καθόλου δίπλα μου αυτούς...»

«Σε επίπεδο χαρακτήρα θα αφήσω να το κρίνουν οι άλλοι, αλλά γενικά έχω ωριμάσει, έχω μάθει να δουλεύω πιο μεθοδικά, να εκτιμώ τους σωστούς ανθρώπους και να μη συναναστρέφομαι με τοξικούς, που μου κάνουν κακό. Δεν τους θέλω καθόλου και νιώθω καλά γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπούν πολύ», είπε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στα όσα επαγγελματικά της έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Μαρία Μπεκατώρου

Στην ερώτηση αν θα παρουσίαζε κάτι που δεν της ταιριάζει λέει: «Δεν έχουμε πια την επιλογή να μένουμε πολύ εκτός τηλεόρασης. Βέβαια, κάνω αυτό που αγαπώ και κερδίζω χρήματα από αυτό, δεν έχω όμως την πολυτέλεια να κάθομαι και να μη δουλεύω. Όμως αν δεν μου άρεσε κάτι καθόλου, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share