Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

«Πίστευα ότι ήταν το τέλος...» - Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου

Το άλλο πρόσωπο της παρουσιάστριας

30 Ιουλίου 2022 14:33
«Πίστευα ότι ήταν το τέλος...» - Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου δε μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, αλλά όποτε το κάνει έχει αρκετά να πει και σε μια περίπτωση αναφέρθηκε στο ότι διαρκώς είναι χαμογελαστή.

Πώς είναι όμως όταν έχει τις κλειστές της; Η παρουσιάστρια, που πάντοτε μιλά με τα πιο τρυφερά λόγια για το σύζυγό της, ξεκαθάρισε στο «ΟΚ» ότι δεν θα περάσει ποτέ περίοδο κακής διάθεσης, ενώ σχολίασε αν φανταζόταν την εξέλιξη που έχει σήμερα.

Δείχνεις πάντα χαρούμενη. Όταν έχεις τις κλειστές σου, πώς είσαι;

Εκεί είμαι υποτονική, δεν θέλω να μιλάω, αλλά δεν κρατάει για πολύ. Δεν θα περάσω δηλαδή περίοδο κακής διάθεσης. Θα περάσω μια ώρα κακής διάθεσης. Αυτό όταν δεν πρόκειται για σοβαρό θέμα υγείας, έτσι;

Όλα τα άλλα έρχονται και φεύγουν. Πάντα ήμουν έτσι αλλά το ότι «για όλα υπάρχει λύση» το έμαθα μεγάλη. Παλιότερα υπήρχαν φορές που πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό.

Τι άλλο έμαθες μεγαλώνοντας που, αν γύριζες τον χρόνο πίσω, θα έλεγες στον νεότερο εαυτό σου «αυτό δεν έπρεπε να το κάνεις»;

Τίποτα δεν θα άλλαζα. Μια χαρά τα έκανα και πολύ ωραία μου ήρθαν όλα! Ακόμη και τα λάθη που έκανα, κι αυτά ωραία ήταν και με οδήγησαν εδώ που είμαι σήμερα.

Ξεκίνησα από το Τηλεάστυ, πήρα στους ώμους μου μια σημαντική τηλεοπτική εμπειρία και υπήρξαν άνθρωποι που με βοήθησαν και συνέβαλαν στο να ακολουθήσω μετά έναν άλλον δρόμο. Για τίποτα δεν έχω μετανιώσει, όχι.

Καμιά φορά κάθεσαι από περιέργεια να ξαναδείς εκείνες τις εκπομπές στο Τηλεάστυ, να τις χαζέψεις;

Να πω την αλήθεια, δεν έχω χρόνο να το κάνω αυτό. Βλέπω όμως παλιές φωτογραφίες και καμιά φορά με την κολλητή μου, την Ιφιγένεια, βλέπουμε κάνα βίντεο από τον Θέμο, που με έπαιζε τότε, και τους «Ράδιο Αρβύλα».

Θέλω να σου πω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με ανέδειξαν μέσα από τις εκπομπές τους και δεν με προσέβαλαν ποτέ. Δεν ένιωσα ποτέ ενοχλημένη από τα αστεία τους. Βέβαια, ίσως αυτό να συνέβη γιατί έχω κι εγώ ως άνθρωπος χιούμορ και μου άρεσε η κωμική διάσταση που έδιναν. Τους ευχαριστώ πολύ όλους!

Την εξέλιξη που έχεις σήμερα τη φανταζόσουν τότε που παρουσίαζες αυτές τις εκπομπές;

Ποτέ! Πίστευα ότι η ζωή μου, η καριέρα μου θα τελείωναν στο Τηλεάστυ. Γιατί δεν είχα στόχους για κάτι παραπάνω, ούτε ήταν το όνειρό μου με κάποιον τρόπο. Πώς να σ’ το πω αλλιώς;

Δεν ψαχνόμουν, ούτε είχα ποτέ τη φιλοδοξία. Σκεφτόμουν «ωραία πλατό, ωραίες τουαλέτες και μακιγιάζ» αλλά ως όνειρο. Δεν πίστευα ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Και ευτυχώς αυτά μου ήρθαν σε μια μεγαλύτερη ηλικία που μπορούσα να τα διαχειριστώ.

Με τα χρόνια έχεις μάθει να «πουλάς» καλύτερα τον εαυτό σου, από τα συμβόλαια που θα υπογράψεις και το ποσό που θα αναγράφεται σε αυτά μέχρι το πρότζεκτ εκπομπής που θα παρουσιάσεις;

Όχι, τον εαυτό μου δεν ξέρω να τον πουλάω. Και σε αυτό παίζει ρόλο ο χαρακτήρας μου. Δεν μου αρέσει να στενοχωρώ κόσμο και όταν δένομαι συναισθηματικά με κάποιον, δύσκολα παίρνω την απόφαση να κόψω τα δεσμά.

Αυτό, όμως, που έχω μάθει με τα χρόνια είναι να διαβάζω τα μηνύματα και τα σημάδια και να πηγαίνω βάσει αυτών.

Το «γερό στομάχι», που λέμε, το απέκτησες;

Όχι, ούτε αυτό! Έχω πρόβλημα με το στομάχι μου. Κακά τα ψέματα, βρισκόμαστε σε έναν χώρο που έχει τα πάντα: αλήθεια, ψέμα, προβολή, φώτα, τιμιότητα αλλά και αναξιοπιστία και πισώπλατα μαχαιρώματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share