Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Ένα «τέρας» για τον Δημήτρη Ιτούδη: Αυτό είναι το πολυτελές αυτοκίνητό του (photo)

Σωστό «θηρίο»!

8 Σεπτεμβρίου 2022 16:31
Ένα «τέρας» για τον Δημήτρη Ιτούδη: Αυτό είναι το πολυτελές αυτοκίνητό του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους προπονητές καλαθοσφαίρισης, όπου φέτος έχει αναλάβει την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ.

Ωστόσο ο ίδιος θέλει να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή και θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά του.

Ο Δημήτρης Ιτούδης εδώ και περίπου 20 χρόνια είναι παντρεμένος με την Μαρία Εμμανουηλίδου, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος και έχει αποκτήσει μαζί της μια υπέροχη κόρη.

Δείτε επίσης: Βόμβα: Αναλαμβάνει την Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Ιτούδης!

Ο γνωστός προπονητής με τόσες επιτυχίες στο βιογραφικό του έχει ένα πολυτελές αυτοκίνητο γνωστής μάρκας, το οποίο έχει δείξει στο Instagram.

Δείτε το:

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Ιτούδη

  • Ο Δημήτρης Ιτούδης γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1970 στη Βέροια.
  • Είναι 52 χρονών.
  • Σαν παίκτης αγωνίστηκε στον Ερμή Τρικάλων Ημαθίας και τον Αλκέτα Αλεξάνδρειας, πριν αποφασίσει να μεταβεί στο Ζάγκρεμπ όπου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της πόλης Φυσική Αγωγή με ειδικότητα στο μπάσκετ.
  • Στο Ζάγκρεμπ έκανε και τα πρώτα του προπονητικά βήματα αρχικά στα τμήματα υποδομής της Μλάντοστ και κατόπιν σαν βασικός προπονητής της εφηβικής ομάδας της Κ.Κ. Ζάγκρεμπ τη διετία 1990-92.
  • Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάζεται στον ΠΑΟΚ σαν βοηθός των Κιουμουρτζόγλου, Λούκαϊτς τη σαιζόν 1995-1996, το τέλος της οποίας τον βρίσκει στο «τιμόνι» σαν επικεφαλής προπονητής του «δικεφάλου» φτάνοντας μεταξύ άλλων στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων.
  • Επίσης έχει εργαστεί στον Πανιώνιο (1996-97) και σαν επικεφαλής προπονητής στο Φίλιππο Θεσσαλονίκης (1997-99) και την MENT.
  • Αργότερα διετέλεσε βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όταν ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού, και βρισκόταν στην ομάδα από τη σεζόν 1999-2000 μέχρι και τη σεζόν 2011-2012. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε συνολικά 23 τίτλους σε 13 χρόνια ως βοηθός προπονητή υπηρετώντας τον σύλλογο σε χρονιές απολύτως επιτυχημένες.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share