Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Οριστικό: «Κάτοικος» Περιστερίου ο Βασίλης Σπανούλης - Πρώτος σταθμός της προπονητικής του καριέρας!

Έφτασε σε συμφωνία με την ομάδα των δυτικών προαστίων

19 Ιουνίου 2022 14:54
Οριστικό: «Κάτοικος» Περιστερίου ο Βασίλης Σπανούλης - Πρώτος σταθμός της προπονητικής του καριέρας!
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προπονητής του Περιστερίου πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Σπανούλης, που τα βρήκε σε όλα με την ομάδα των δυτικών προαστίων. Ο «Kill Bill» συμφώνησε με τη διοίκηση σε όλα τα επίπεδα και θα καθίσει στην άκρη του πάγκου της, στην πρώτη πρόκληση της καριέρας του ως προπονητή.

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μόλις ένα χρόνο μετά την ανακοίνωσή του ότι σταματά το μπάσκετ, έγινε προπονητής και μάλιστα έχει υψηλούς στόχους με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Σπανούλης θα αντικαταστήσει τον Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο της ομάδας, ενώ το Περιστέρι θα παίξει στο Basketball Champions League έπειτα από παρότρυνση του πρώην ερυθρόλευκου γκαρντ, ο οποίος θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Σάββα Καμπερίδη.

βασιλησ-σπανουλησ
EUROKINISSI

Δημήτρης Ιτούδης: Δεν αναλαμβάνει μόνο την Εθνική - Ο νέος σταθμός στην καριέρα του Έλληνα προπονητή!

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Έλληνα ομοσπονδιακό τεχνικό, Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον πολύπειρο, πρώην τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ιτούδης πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών στην Ευρώπη.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 93-74: Πρωταθλητές και απόλυτοι κυρίαρχοι οι ερυθρόλευκοι - Νταμπλ μετά από 25 χρόνια

Ο Ιτούδης αποχώρησε από την "ρωσική αρκούδα" έπειτα από οκτώ χρόνια συνεργασίας, έχοντας κατακτήσει δύο τρόπαια EuroLeague, 6 πρωταθλήματα Ρωσίας και 5 κύπελλα και πλέον η Φενέρμπαχτσε αποτελεί την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του. Ο τουρκικός σύλλογος μάλιστα ανακοίνωσε πως στις 21 Ιουνίου στις 13:00 θα γίνει η παρουσίαση του Δημήτρη Ιτούδη και η συνέντευξη Τύπου στην Ulker Sports and Events Hall.

Θυμίζουμε πως ο Ιτούδης έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα την οποία θα οδηγήσει τόσο στο EuroBasket του Σεπτεμβρίου όσο και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share