Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Λίγο πριν γνωρίσει τον Ρουβά: Η άγνωστη σχέση της Κάτιας Ζυγούλη για πολλά χρόνια με πασίγνωστο κούκλο επιχειρηματία

Ο λόγος που δεν εμφανίστηκαν ποτέ μαζί και ο χωρισμός

11 Αυγούστου 2022 13:38
Λίγο πριν γνωρίσει τον Ρουβά: Η άγνωστη σχέση της Κάτιας Ζυγούλη για πολλά χρόνια με πασίγνωστο κούκλο επιχειρηματία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Ζυγούλη είναι τις τελευταίες δύο δεκαετίες πανευτυχής στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, όμως και πριν τον γνωρίσει είχε τις δικές της περιπέτειες.

Το μοντέλο έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του μεγάλου Έλληνα σταρ και έχει πλέον αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες και, αν και δεν ξέρουμε πολλά πράγματα γι’ αυτήν, αφού επιλέγει να μην είναι στα φώτα της δημοσιότητας, αν και εσχάτως απάντησαν... με τρόπο στις φήμες χωρισμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli)

Οι προηγούμενες σχέσεις και ο τελευταίος πριν από τον Σάκη

Στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Μάνο Πανταζή, για αρκετά χρόνια. Μάλιστα τα Μέσα της εποχής, έκαναν λόγο για ένα φλογερό ειδύλλιο, το οποίο όμως έληξε.

Γνωστή έγινε και η σχέση της με τον Γιώργο Χειμωνέτο, με τον οποίο μάλιστα ακουγόταν ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι το οποίο βέβαια δεν έγινε ποτέ. Οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις, αφού ο Ολυμπιονίκης έχει μιλήσει με τα καλύτερα για την Κάτια Ζυγούλη. Άλλη μία σχέση της που έγινε γνωστή, ήταν ο Φρίξος, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι πολλά χρόνια.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό μοντέλο με την καριέρα στο εξωτερικό, βρήκε τον έρωτα, τη σιγουριά και την ασφάλεια στον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο έχουν κάνει την οικογένειά τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share