Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το εξώφυλλο που «καίει» την Κατερίνα Καινούργιου: «Ετοιμαστείτε να γελάσετε πάρα πολύ... Ενός λεπτού σιγή»

Άγριο τρολάρισμα της Μαρίας Ηλιάκη

7 Αυγούστου 2022 14:13
Το εξώφυλλο που «καίει» την Κατερίνα Καινούργιου: «Ετοιμαστείτε να γελάσετε πάρα πολύ... Ενός λεπτού σιγή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Ηλιάκη άρχισε να σκέφτεται τα πρώτα της χρόνια στον χώρο της showbiz, καθώς όταν καθάριζε την αποθήκη της, βρήκε κάποια περιοδικά στα οποία είχε γίνει εξώφυλλο. Παράλληλα, δείτε εδώ τον άνδρα που έγινε μήλον της έριδος ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Τσολάκη.

«Καθαρίζω την αποθήκη εδώ και μέρες και έχω πέσει πάνω σε κάτι περιοδικά… Ετοιμαστείτε να γελάσετε πάρα πολύ», άρχισε να λέει η Ηλιάκη πριν δείξει στους followers της τις εικόνες από τα παλιά.:

Η Ηλιάκη με πολύ χιούμορ σχολίασε το παρελθόν της, τους συναδέλφους της, ακόμα και τις επιλογές που έκανε τότε για την εξωτερική της εμφάνιση. Όσον αφορά στα μαλλιά ειδικά, καθώς παλιά τα είχε υπερβολικά ανοιχτό ξανθό, η παρουσιάστρια τρόλαρε ιδιαίτερα τον εαυτό της… Και όχι μόνο.

Το τρολάρισμα στο εξώφυλλό της με την Κατερίνα Καινούργιου

Αφού μίλησε για το Κορίτσια για Σπίτι που παρουσίαζε με τη Μαρία Ένεζλη, στα χέρια της έπιασε ένα εξώφυλλο με την Κατερίνα Καινούργιου. Και τότε είπε τρολάροντας: «Εντάξει, όχι, αποκλείεται. Εδώ είναι μιλάμε… Ενός λεπτού σιγή».

Στο παρελθόν, είχαν ακουστεί πολλά για τη σχέση μεταξύ των δύο παρουσιαστριών, τον συνδυασμό των οποίων ο κόσμος αγάπησε στο Δέστε Τους με τον Νίκο Μουτσινά. Οι πληροφορίες για καιρό τις ήθελαν τσακωμένες, ακόμα και να μη μιλάει η μία στην άλλη, όμως, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

«Με την Μαρία μιλάμε, τα έχουμε ξαναβρεί, Οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Τα έχουμε ξαναβρεί, κανονίζουμε να πάμε για φαγητό, απλά έλειπε ο Φίλιππος, να γυρίσει και ο άντρας της να βγούμε τετράδα… Τις επόμενες μέρες θα πάμε για φαγητό», είχε πει η Καινούργιου το 2021 στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share