Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

«Πάγωσαν» Σκορδά - Λιάγκας: Το απρόοπτο περιστατικό με τον Θέμη Αδαμαντίδη (Video)

Πώς το διαχειρίστηκαν;

5 Ιουλίου 2022 14:44
«Πάγωσαν» Σκορδά - Λιάγκας: Το απρόοπτο περιστατικό με τον Θέμη Αδαμαντίδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ καιρό πριν γίνει «talk of the town» ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε δώσει διάφορα δικαιώματα με τη στάση του και πιο συγκεκριμένα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αναλυτικότερα, πριν περίπου έναν χρόνο, μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε αποκαλύψει πώς ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν παρευρέθηκε στην εγγραφή της εορταστικής εκπομπής, της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη Σπύρου Μπιμπίλα: «Η Βαρβάρα Κίρκη είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη» (Video)

Συγκεκριμένα, ενώ ήταν όλα έτοιμα για να πραγματοποιηθεί η βιντεοσκόπηση της εορταστικής εκπομπής οι συντελεστές ενημερώθηκαν πώς ο τραγουδιστής δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο πλατό καθώς ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής της παρουσιάστριας και ήθελε πάρα πολύ να βρίσκεται εκεί. Ωστόσο οι παρουσιαστές κλήθηκαν να βρουν άλλους τρόπους για να γεμίσουν την εκπομπή, καθώς στην τηλεόραση συμβαίνουν αρκετά απρόοπτα.

Δείτε το βίντεο:

Είχε τα κονέ του ο Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτός ο σπουδαίος τραγουδιστής τον είχε παντρέψει - Σπάνια φωτογραφία από το γάμο του το 1986

Ο Θέμης Αδαμαντίδης εκτός από ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης είναι και ένας περήφανος μπαμπάς, καθώς έχει αποκτήσει 4 γιους.

Ο γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε το 1986 με κουμπάρο τον Στέλιο Καζαντζίδη και από το γάμο αυτό απέκτησε δύο γιους, τον Μάρκο (1987) και τον Αντώνη (1993). Από το 1998 ο Αδαμαντίδης βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, χωρίς να έχουν προχωρήσει σε διαζύγιο.

Δείτε επίσης: «Τρεχάματα» για τον Θέμη Αδαμαντίδη: Συνελήφθη μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του - Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Σημειώνεται πως ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αποκτήσει με δύο μετέπειτα συντρόφους του άλλους δύο γιους, τον Θεμιστοκλή (2009) και τον Θέμη-Γιώργο (2011).

Μετά από ψάξιμο του Athensmagazine.gr, ανακαλύψαμε σπάνια φωτογραφία από το γάμο του το 1986, στον οποίο κουμπάρος ήταν ο σπουδαίος Στέλιος Καζαντζίδης!

Δείτε τη φωτογραφία:

Καζαντζίδης Αδαμαντίδης γάμος 1986


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share