Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βαρβάρα Κίρκη: O φύλακας άγγελος του Θέμη Αδαμαντίδη

Φήμες τους θέλουν ζευγάρι!

11 Απριλίου 2022 15:14
Βαρβάρα Κίρκη: O φύλακας άγγελος του Θέμη Αδαμαντίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ξανθός «άγγελος» έχει μπει «στην καρδιά» του Θέμη Αδαμαντίδη και τον προσέχει σε κάθε βήμα του. Ο λόγος για τη Βαρβάρα Κίρκη, η οποία προέρχεται από τον χώρο του μόντελινγκ και διαθέτει αγγελική ομορφιά.

Ήταν, μάλιστα, αυτή ακριβώς η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνισή της που τράβηξε αμέσως το βλέμμα του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης. Μόλις εκείνος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον χαρακτήρα της Βαρβάρας, τότε κάτι σαν να έκανε… κλικ μέσα του, με αποτέλεσμα να γίνουν αχώριστοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η τρυφερή φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους και μετράει ήδη αρκετό καιρό δεν… διατυμπανίζεται παραέξω από τους ίδιους ή τους δικούς τους ανθρώπους, αφού το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι τίποτα «περίεργους» τύπους να ασχολούνται αν οι δυο τους είναι ζευγάρι ή όχι. Το σίγουρο είναι πως η Βαρβάρα Κίρκη συνοδεύει τακτικά τον Θέμη Αδαμαντίδη στις εξόδους του και τον προσέχει σαν φύλακας άγγελός του!

Όπως πρόσφατα, που πέρασαν μαζί την είσοδο γνωστού ξενυχτάδικου στο Μπουρνάζι, όπου τους υποδέχτηκε με χαρά ο ιδιοκτήτης, βάζοντάς τους να καθίσουν κοντά στο stage. Φυσικά, ο τραγουδιστής του μαγαζιού έδωσε το μικρόφωνο στον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος ερμήνευσε μοναδικά γνωστές επιτυχίες του με πρώτο και καλύτερο το κομμάτι “Στην καρδιά”, που είναι και το αγαπημένο της Βαρβάρας. Η τελευταία, παρότι καθόταν δίπλα του, δεν έκανε καμία προσπάθεια να… φανεί στα βίντεο που κατέγραφαν πολλά κινητά θαμώνων εκείνη τη στιγμή. Απεναντίας, γύριζε με τρόπο το κεφάλι της από την άλλη μεριά ώστε να μην είναι στα πλάνα.

Βαρβάρα Κίρκη: O φύλακας άγγελος του Θέμη Αδαμαντίδη
Βαρβάρα Κίρκη: O φύλακας άγγελος του Θέμη Αδαμαντίδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν ασχοληθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν με την προσωπική ζωή της όμορφης φιλόζωης με τα εντυπωσιακά προσόντα. Στο μακρινό παρελθόν είχε μια όμορφη γνωριμία με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ αργότερα, το 2013, είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον τότε βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, πολλά μέσα ενημέρωσης την αποκαλούσαν «Ελληνίδα Πάμελα Αντερσον» και «Μπάρμπι» λόγω της εμφάνισής της. Τα τελευταία χρόνια η Βαρβάρα Κίρκη έχει ρίξει τους τόνους σε ό,τι αφορά την προβολή της ζωής της από τα media, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram είναι κλειδωμένος.

Από την άλλη μεριά, ο σταρ του λαϊκού πενταγράμμου Θέμης Αδαμαντίδης είχε αποκαλύψει πέρυσι σε τηλεοπτική συνέντευξή του πως είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και 20 χρόνια, χωρίς όμως να έχουν πάρει διαζύγιο. «Τώρα σκέφτομαι να πάρω. Ίσως τώρα χρειάζεται» είχε πει χαρακτηριστικά, υπονοώντας ότι έχει ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share