Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη Σπύρου Μπιμπίλα: «Η Βαρβάρα Κίρκη είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη» (Video)

Τι είπε για το επίμαχο θέμα;

4 Ιουλίου 2022 15:32
Αποκάλυψη Σπύρου Μπιμπίλα: «Η Βαρβάρα Κίρκη είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη φίλη του, Βαρβάρα Κίρκη, που κατήγγειλε τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πρωινό.

«Επειδή είμαι μάρτυρας στη δίκη, δεν έχω επικοινωνία με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά δεν μπορώ να τις σχολιάσω. Από πολύ παλιά ο Πέτρος είχε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο το παρακολουθούσε.

Όλοι θέλουν να ξέρουν αν έχει ελεγχθεί πλήρως ο φάκελος των αιτιών που έφτασε να αποφυλακίζεται ο κύριος Φιλιππίδης. Εγώ είδα από μακριά τον Πέτρο να περπατάει κανονικά, αλλά ήταν αδυνατισμένος», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Βαρβάρα Κίρκη, η οποία κατήγγειλε τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό:

«Τη Βαρβάρα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι και μέλος του ΣΕΗ. Είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, αλλά γι’ αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να σας απαντήσω.

Έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη, ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο.

Δεν έχω μιλήσει μαζί της αυτές τις μέρες».

Δείτε το βίντεο:

Είχε τα κονέ του ο Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτός ο σπουδαίος τραγουδιστής τον είχε παντρέψει - Σπάνια φωτογραφία από το γάμο του το 1986

Ο Θέμης Αδαμαντίδης εκτός από ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης είναι και ένας περήφανος μπαμπάς, καθώς έχει αποκτήσει 4 γιους.

Ο γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε το 1986 με κουμπάρο τον Στέλιο Καζαντζίδη και από το γάμο αυτό απέκτησε δύο γιους, τον Μάρκο (1987) και τον Αντώνη (1993). Από το 1998 ο Αδαμαντίδης βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, χωρίς να έχουν προχωρήσει σε διαζύγιο.

Δείτε επίσης: «Τρεχάματα» για τον Θέμη Αδαμαντίδη: Συνελήφθη μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του - Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Σημειώνεται πως ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αποκτήσει με δύο μετέπειτα συντρόφους του άλλους δύο γιους, τον Θεμιστοκλή (2009) και τον Θέμη-Γιώργο (2011).

Μετά από ψάξιμο του Athensmagazine.gr, ανακαλύψαμε σπάνια φωτογραφία από το γάμο του το 1986, στον οποίο κουμπάρος ήταν ο σπουδαίος Στέλιος Καζαντζίδης!

Δείτε τη φωτογραφία:

Καζαντζίδης Αδαμαντίδης γάμος 1986

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share