Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρώτα γενέθλια χωρίς τον Πάνο Νάτση: «Όσο σφιχτά κι αν σε κρατώ... τρυπώνει ο χρόνος...» - «Τσακίζει» κόκαλα το μήνυμα της συντρόφου του (photo)

Σπαράζει καρδιές

26 Ιουνίου 2022 09:39
Πρώτα γενέθλια χωρίς τον Πάνο Νάτση: «Όσο σφιχτά κι αν σε κρατώ... τρυπώνει ο χρόνος...» - «Τσακίζει» κόκαλα το μήνυμα της συντρόφου του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τελευταία σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου είχε τα γενέθλιά της, αλλά δυστυχώς τα γιόρτασε χωρίς τον αγαπημένο της. Παράλληλα, η συμπρωταγωνίστρια του στην επιτυχημένη σειρά "Γυναίκα χωρίς Όνομα" και φίλη του Ντόρα Μακρυγιάννη, μίλησε γι' αυτόν στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωϊνιάτικα;", φανερά συγκινημένη.

Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφίες από το πάρτι των γενεθλίων της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία άκρως συγκινητική λεζάντα.

«Όσο σφιχτά κι αν σε κρατώ …τρυπώνει ο χρόνος…» έγραψε χαρακτηριστικά η μουσικός στην ανάρτησή της.

«Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί»: Συγκλονίζει η σύντροφος του Πάνου Νάτση - «Λύγισε» η Καινούργιου με την αποκάλυψη

Μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου από τη Διονυσία Γεωργίαδου, σύντροφο του Πάνου Νάτση, ο οποίος πριν από περίπου σαράντα μέρες έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα. Παράλληλα, μία νέα σπαρακτική ανάρτηση έκανε η Διονυσία Γεωργιάδου για την απώλειά του συντρόφους της Πάνου Νάτση, με την ίδια πριν από λίγες μέρες να αποκαλύπτει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως έκανε τα τατουάζ του αγαπημένου της, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του.

Η νεαρή τραγουδίστρια και σαξοφωνίστα η οποία είδε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της όταν έμαθε ότι σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο άντρας της ζωής της, ο οποίος ήταν μόλις 31 ετών, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τα σχέδια που είχαν οι δυο τους.

Όπως είπε, σκόπευαν να μετακομίσουν σε σπίτι όπου θα έστηναν το σπιτικό τους και την οικογένειά τους. Και για πρώτη φορά αποκάλυψαν ότι πέρα από προετοιμασίες για τον γάμο, εκείνο που τους ενδιέφερε ήταν να αποκτήσουν ένα παιδί που τόσο πολύ ήθελαν.

Η Διονυσία, συντετριμμένη ακόμα από τον ξαφνικό χαμό του συντρόφου της, παραδέχτηκε πως συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Πάνο Νάτση, παρ' όλο που πλέον εκείνος δεν είναι εδώ.

Η ίδια τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην του είχε πει πριν φύγει από τη ζωή καθώς τον λάτρευε και τη λάτρευε και τα έλεγαν όλα μεταξύ τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share