Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ντόρα Μακρυγιάννη: Μιλά για τον Πάνο Νάτση 4 μήνες μετά τον θάνατο του - "Γιατί δεν είναι εδώ να χαρεί;"

Συγκίνησε!

25 Μαΐου 2022 13:11
Ντόρα Μακρυγιάννη: Μιλά για τον Πάνο Νάτση 4 μήνες μετά τον θάνατο του -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουν περάσει 4 μήνες από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Πάνου Νάτση και η συμπρωταγωνίστρια του στην επιτυχημένη σειρά "Γυναίκα χωρίς Όνομα" και φίλη του Ντόρα Μακρυγιάννη, μιλά γι' αυτόν στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωϊνιάτικα;", φανερά συγκινημένη.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρει πως δεν είναι ακόμα έτοιμη να δει την σειρά Σέρρες που πρωταγωνιστεί ο Πάνος Νάτσης.

"Δεν είμαι ακόμα στην φάση που θα γυρίσω να πω θα χαιρόταν πολύ γι' αυτό το αποτέλεσμα, εγώ είμαι σε φάση ακόμα γιατί δεν είναι εδώ να χαρεί," ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Δείτε εδώ όσα είπε η ηθοποιός

Πάνος Νάτσης: Σπάραξε η σύντροφός του δύο μήνες από τον θάνατό του - Το γράμμα που της άφησε πριν πεθάνει

Δύσκολοι είναι οι τελευταίοι δύο μήνες για την Διονυσία Γεωργιάδου, μετά τον ξαφνικό χαμό του Πάνου Νάτση.

Ο ηθοποιός διατηρούσε σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα με την μουσικό, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο αγαπημένος της έχει φύγει από τη ζωή.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε στις 29 Ιανουαρίου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας.

Συγγενείς και φίλοι του βυθίστηκαν στο πένθος.

Σήμερα, με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο μηνών από τον θάνατό του, η σύντροφός του έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε ένα γράμμα, που γράφει: «Μου έχει μείνει μία εικόνα από το χωριό της γιαγιάς μου, όταν ήμουν εγώ τέσσερα και ξάπλωνα στην αυλή κάτω από ένα δέντρο άκουγα τα τριζόνια και έβλεπα τον ήλιο μέσα από τα φύλλα. Έτσι νιώθω μαζί σου, σαν να είναι καλοκαίρι και να είμαι παιδί».

Δείτε την ανάρτηση

Διονυσία Γεωργιάδου: «Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου...» - Σπαράζει καρδιές η σύντροφος του Πάνου Νάτση

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση ο οποίος έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01.

H σύντροφός του βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου συγκίνησε με όλα όσα ανέφερε.

«Δεν έλεγε πολλά λόγια. Τον ενδιέφερε η τέχνη του. Μου στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες, που είδαν την ιστορία στα κανάλια και ταυτιστήκαν, γιατί τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να βιώνουμε, δεν είναι στη φύση μας να φεύγει ένας νέος άνθρωπος απότομα και τόσο βίαια.

Δεν μπορώ να πω κάτι για τα ατυχήματα, γιατί την παιδεία δεν την έχουμε, δεν θέλουμε να την αποκτήσουμε. Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε. Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου και σκοτώνεις ανθρώπους που είναι κοντά σου, γιατί και αυτοί μαζί σου χάνονται. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταματήσει.

Εγώ δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας, απλά έχω απωθήσει τον θρήνο, που ήταν τόσο μεγάλος. Έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Υπάρχει θυμός. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο. Δεν είναι ο Πάνος είναι όλα τα παιδιά που σκοτώνονται με αυτόν τον τρόπο, απλά ο Πάνος έτυχε να είναι γνωστός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share