Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διονυσία Γεωργιάδου: «Ένας ωραίος άνθρωπος...» - Η νέα σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση για την απώλειά του (photo)

Πώς αντέδρασε ο σκύλος τους όταν κατάλαβε πως ο ηθοποιός δεν θα γυρίσει σπίτι

23 Φεβρουαρίου 2022 09:53
Διονυσία Γεωργιάδου: «Ένας ωραίος άνθρωπος...» - Η νέα σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση για την απώλειά του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα σπαρακτική ανάρτηση έκανε η Διονυσία Γεωργιάδου για την απώλειά του συντρόφους της Πάνου Νάτση, με την ίδια πριν από λίγες μέρες να αποκαλύπτει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως έκανε τα τατουάζ του αγαπημένου της, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του.

Η Διονυσία Γεωργιάδου αυτή τη φορά έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία του ηθοποιού γράφοντας στη λεζάντα: «Ένας ωραίος άνθρωπος…».

Πάνος Νάτσης: Συγκινεί η σύντροφός του - Πώς αντέδρασε ο σκύλος τους όταν κατάλαβε πως ο ηθοποιός δεν θα γυρίσει σπίτι

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε μία ανάρτηση που έκανε η Διονυσία Γεωργιάδου το βράδυ της Τετάρτης. Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο πριν από λίγες ημέρες, μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία αποτυπώνεται η θλίψη του σκύλου του ζευγαριού, μόλις συνειδητοποίησε ότι ο Πάνος Νάτσης δεν θα επιστρέψει στο σπίτι.

Πάνος Νάτσης: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει στο θέατρο

“Η Μπουμπού μου όταν δεν γύρισε ο Πάνος… για όποιον θεωρεί ότι τα ζώα δεν έχουν αισθήματα” έγραψε χαρακτηριστικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

σκυλοσ-πανοσ-νατσησ

«Κι όταν πεθάνουμε θα μας θάψετε κοντά κοντά...»: «Τσακίζει» κόκαλα η Διονυσία Γεωργιάδου με την αφιέρωση στον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση

«Κι όταν πεθάνουμε θα μας θάψετε κοντά κοντά...»: «Τσακίζει» κόκαλα η Διονυσία Γεωργιάδου με την αφιέρωση στον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο άντρας με τον οποίο έκαναν όνειρα και σχέδια για το μέλλον, πλέον δεν βρίσκεται κοντά της.

Σήμερα Γιορτή των Ερωτευμένων, η σύντροφος του Πάνου Νάτση δημοσίευσε ένα ποίημα με θέμα τον έρωτα και μια κοινή τους φωτογραφία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share