Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάνος Νάτσης: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει στο θέατρο

Είναι κολλητός του φίλος

3 Φεβρουαρίου 2022 11:45
Πάνος Νάτσης: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει στο θέατρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απρόσμενη απώλεια του Πάνου Νάτση σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο νεαρός ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει τον χέρι του» στο Θέατρο ΗΒΗ. Δύσκολο ψυχολογικά, αλλά η παράσταση θα συνεχιστεί. Ποιος θα είναι, λοιπόν, ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Πάνο Νάτση στο θέατρο;

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε στο MEGA Καλημέρα, οι συντελεστές της παράστασης αποφάσισαν από κοινού να συνεχιστεί η παράσταση, η οποία ετοιμάζεται να κάνει εκ νέου πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης: Πάνος Νάτσης: «Είχε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι...» - Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο ηθοποιός, λοιπόν, που θα αντικαταστήσει τον Πάνο Νάτση στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη είναι ο κολλητός του φίλος και ηθοποιός Ευθύμης Γεωργόπουλος. Είχε γίνει γνωστό πριν μερικές μέρες ότι ο ηθοποιός επειδή φοβόταν μην κολλήσει κορωνοϊό κι εξαιτίας του κατέβαινε η παράσταση, είχε πει στον καλύτερό του φίλο να μάθει τον ρόλο σε περίπτωση που κολλήσει να παίξει εκείνος για να μην “αδειάσει” τους ανθρώπους της παραγωγής και τους συναδέλφους του.

Πάνος νάτσης ηθοποιός αντικατάσταση

Έτσι, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος ήξερε τον ρόλο. Μάλιστα, όπως ανέφερε κι ο Κώστας Τσουρός, όλοι οι συντελεστές της παράστασης θεώρησαν χρέος τους να πείσουν τον ηθοποιό να τον αναλάβει, γιατί μόνο μαζί του θα μπορούσαν να συνεχίσουν την παράσταση, αφού είναι ο διάδοχος που ο ίδιος ο Πάνος Νάτσης έχρισε.

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share