Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

«Δεν ήταν έρωτας...» - Η άγνωστη εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για το γάμο με τον Κρατερό Κατσούλη

Έτσι είχαν γνωριστεί

24 Μαΐου 2022 14:23
«Δεν ήταν έρωτας...» - Η άγνωστη εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για το γάμο με τον Κρατερό Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν είχαν μιλήσει πολλές φορές για το γάμο και τη γνωριμία τους, αλλά όποτε το έκαναν είχαν ενδιαφέροντα πράγματα να πουν.

Το άλλοτε ζευγάρι είχε μιλήσει κάποτε στο «Hello» για τη γνωριμία του, το πρώτο ραντεβού που βγήκαν, ενώ εξομολογήθηκαν αν θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδάκι.

Το χρονικό της γνωριμίας τους

Τι τράβηξε την παρουσιάστρια στον σύζυγό της; «Δε θα έλεγα ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του. (Γέλια) Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε στον Κρατερό, όταν αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, πριν ακόμη αποφασίσουμε να βγούμε ραντεβού, ήταν ότι γελούσε πραγματικά με την καρδιά του με κάθε ανέκδοτο που του έλεγα. Κι όπως όλοι ξέρετε, τα ανέκδοτα δεν είναι το δυνατό μου σημείο!», είπε χαρακτηριστικά, με τον Κρατερό Κατσούλη, που πλέον έχει βγει νέο σπίτι μετά το διαζύγιο, να συμπληρώνει: «Προσωπικά, πρώτα απ’ όλα με τράβηξε το γεγονός ότι είναι μια ωραία γυναίκα. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα αντιλήφθηκα την καθαρότητα και τη μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη που έχει μέσα της. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι βεβαιώθηκα ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί όταν μου είπε ότι έχω γαλλική μύτη! Κι εγώ της απάντησα ότι προφανώς αναφέρεται σε μια ειδική ράτσα γερακιών, που εκτρέφονται κάπου στη Γαλλία. Τότε κατάλαβα πόσο ερωτευμένη είναι μαζί μου».

Αναφορικά με το πρώτο τους ραντεβού, η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε: «Καταρχάς, τότε δεν ήμουν σίγουρη ότι ήταν ραντεβού, κι ακόμα διατηρώ κάποιες αμφιβολίες! Προσωπικά πίστευα ότι απλώς βγήκαμε για φαγητό, σαν δυο καλοί φίλοι», ενώ ο ηθοποιός αποκάλυψε «Στην αρχή η Κατερίνα το έπαιζε πολύ δύσκολη. Ξεκάθαρα, όμως, εκείνο το δείπνο ήταν το πρώτο μας ραντεβού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share