Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Νέο σπίτι για τον Κρατερό Κατσούλη: Εκεί ξεπερνά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου

Η απόφαση που πήρε με την παρουσιάστρια για τα παιδιά τους

18 Μαΐου 2022 12:48
Νέο σπίτι για τον Κρατερό Κατσούλη: Εκεί ξεπερνά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου δεν είναι μακριά από το να κλείσουν έναν χρόνο χωριστά, με τον αγαπημένο ηθοποιό να φεύγει από το σπίτι τους, διατηρώντας φυσικά επαφή με την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του.

Το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι, έχοντας χωρίσει επαγγελματικούς και προσωπικούς ρόλους, παραμένει μαζί στο κομμάτι που αφορά τα δύο παιδιά τους. Δεν ήταν ασφαλώς μια εύκολη απόφαση ο χωρισμός, ωστόσο και οι δύο έχουν βρει τα πατήματά τους.

Ο Κατσούλης εκεί για τα παιδιά του, έχοντας μετακομίσει σε άλλο σπίτι για να περνάνε χρόνο εκεί. Όσο για τη συνεννόηση με την Καραβάτου δεν έχει αλλάξει τίποτα, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στους λόγους χωρισμού τους.

«Δόξα τω Θεό είμαι καλά και ό,τι πέρασα τελείωσε. Όλα αυτά που πέρασα ήταν κυρίως σημάδι ότι παραμελώ τον εαυτό μου, οπότε κάποια στιγμή, σημάδι, σημάδι, γέμισε ο τοίχος από σημάδια και είπα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης και πρόσθεσε πως «γυμνάζομαι εντατικά, είχα μπει και σε πρόγραμμα, με προπονήσεις και διατροφές. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πώς είμαι τώρα, και με τα κιλά, και με όλα τα πράγματα που έχουν αλλάξει από πέρσι».

«Ζω σε ένα σπίτι με δύο παιδιά. Δεν έχει αλλάξει αυτό. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν είναι μόνο έτσι ή πάντα έτσι. Όταν είμαστε μαζί, είμαστε μαζί, η καθημερινότητα δεν έχει αλλάξει. Αυτό το έχουμε πει και με την Κατερίνα ότι δε θα αλλάξει η καθημερινότητα για τα παιδιά κι έτσι συμβαίνει. Είμαστε κάθε μέρα μαζί με τα παιδιά, με λίγη τύχη, προσπάθεια και αγάπη.

Από το καλοκαίρι και μετά είμαστε σχεδόν συνέχεια με τα παιδιά, ήταν πολύ δύσκολη περίοδος έτσι κι αλλιώς. Αυτά είναι πράγματα που ρυθμίζονται σχεδόν αντανακλαστικά».

Το μέρος που του δίνει χαρά μετά το διαζύγιο

Ο ίδιος, πρόσφατα, υποδέχθηκε την εκπομπή «Love it» και παρουσίασε τον πολυχώρο Modus Vivendi, όπου περνά τις ώρες του και δημιουργεί κάτι ιδιαίτερο.

Ο Κατσούλης επεσήμανε, ότι είναι ένας χώρος έκφρασης, τέχνης και πολιτισμού, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τις δράσεις του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share